0
Evroliga
Avramović

FOTO: Starsport

PARTIZAN I ZVEZDA U POHODU NA EVROLIGU: Kladionice objavile kakve su šanse večitih da osvoje prestižno takmičenje!

Objavljeno: 09.11.23 u 17:12

Bukmejkeri nisu preveliki optimisti

U srcu evropske košarkaške sezone, sedmo kolo Evrolige donosi uzbuđenje, neizvesnost i pitanje koje sve ljubitelje košarke muči – ko će osvojiti titulu šampiona Evrope? Dok se takmičenje tek zagreva, svetske kladionice već su dale svoje prognoze, a trenutno prednjači španski Real Madrid sa impresivnom kvotom od 3.5, što ga čini glavnim favoritom. Barselona, sa kvotom 7, nije daleko iza, dok se Monako (8) i Fenerbahče (9) bore za svoje mesto pod svetlima reflektora, uz Olimpijakos koji zauzima peto mesto sa kvotom 11.

Međutim, ono što najviše intrigira domaće navijače u Srbiji jeste šta mogu očekivati od njihovih omiljenih timova – Partizana i Crvene zvezde. Prema kladioničarskim prognozama, šanse su prilično izjednačene. Partizan se nalazi na devetom mestu sa kvotom 21, dok je Crvena zvezda na kvoti 23, što ih čini ozbiljnim konkurentima, naročito u očima njihovih vernih navijača.

Pored večitih rivala, još jedan tim iz Srbije privlači pažnju – Fenerbahče. Utakmica između Partizana i Fenerbahčea, koja se igra večeras od 20:30 časova u Beogradu, obećava uzbuđenje na terenu. S druge strane, ekipa Crvene zvezde u petak će se suočiti sa jakim Barselonom, takođe od 20:30 časova.

Ovogodišnja Evroliga je već pokazala da nema lakih protivnika, a sve oči su uprte ka srpskim timovima dok se suočavaju sa izazovima, nadajući se pobedama koje bi ih približile cilju – osvajanju evropske titule. S nestrpljenjem iščekujemo sledeće mečeve, uz nadu da će Partizan i Crvena zvezda ponosno predstavljati Srbiju na evropskoj košarkaškoj sceni.

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter