0
Evroliga

Head coach Zeljko Obradovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Panathinaikos Athens - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on April 14, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ OTKRIO KADA ĆEMO GLEDATI KABOKLUA: Evo šta se dešava sa Panterom i Ponitkom (VIDEO)

Objavljeno: 09.11.23 u 23:48

Partizan uskoro u punom sastavu? 

Košarkaši Partizana su u utakmici sedmog kola protiv Fenerbahčea ostvarili su pobedu rezultatom 85:84, a strateg crno-belih, Željko Obradović objasnio je kada Kaboklu dobija priliku da zaigra.

„Imamo već u nedelju utakmicu na kojoj ćemo imati priliku da pustimo novog igrača da igra. On će imati sutra i prekosutra dva treninga. Trening i na dan utakmice, pošto je meč kasno uveče. Zna se da sledeće nedelje ulazimo u dupli program, putujemo u Nemačku, pa se vraćamo protiv drugog nemačkog tima. Zatim Ljubljana i tako dalje. To je program, nema vremena za odmor“ – objasnio je Obradović.

Zatim se osvrnuo na Kevina Pantera i Mateuša Ponitku.

„Nadamo se da ćemo uskoro imati sve igrače na raspolaganju, Kevin, i Ponitka koji je večeras bio ponovo u timu posle dva treninga. I odigrao je da pomogne, hvala mu na tome“ – rekao je trener Partizana.

Potsetimo, na konferenciji pre Željka Obradovića govorio je strateg Fenerbahčea, Dimitris Itudis, koji je dobio potpuno neočekivano pitanje u vezi Nemanje Bjelice nakon kog je veoma burno odreagovao. 

Srpski novinar pitao je grčkog stratega  „Da li je Bjelica igrač Fenerbahčea“, posle koga je usledio brutalan odgovor Itudisa.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter