0
Evroliga

Roger Grimau, Head Coach of FC Barcelona during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v FC Barcelona at Stark Arena on October 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

GRIMAU SE OGLASIO PRED ZVEZDU: Trener Barselone otkrio da li će dva bitna košarkaša igrati protiv crveno-belih!

Objavljeno: 09.11.23 u 18:11

Njihove povrede su uzdrmale Katalonce

Košarkaši Crvene zvezde su spremni za izazov u sedmom kolu Evrolige gde će se suočiti sa Barselonom u „Blaugrani“. Ekipa će putovati u Kataloniju u četvrtak i pokušati pronaći put do pobede protiv ovog velikana nakon dugog vremena.

Trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos, neće moći da računa na Adama Hangu, Branka Lazića i Marka Simonovića za ovu utakmicu. S druge strane, trener domaćina, Rožer Grimau, može odahnuti jer su Rokas Jokubaitis i Nikolas Laprovitola gotovo sigurno spremni za igru u petak.

Obojica su normalno trenirala. Devedeset odsto će biti spremni za igru, posebno Laprovitola koji je bio odsutan dve nedelje„, izjavio je Grimau.

Grimau je takođe pohvalio Crvenu zvezdu i istakao ključne igrače koje treba držati pod kontrolom.

Nejpir i Dos Santos su opasni u situacijama jedan na jedan, a ceo naš tim će morati da bude veoma pažljiv u vezi s tim. Teodosić je već poznat svima, sposoban je da stavi loptu gde god želi i da pogodi teške šuteve. Takođe, postoje igrači koji ih dopunjuju. Gedraitis je veoma dobar u šutu i igranju bez lopte. Imaju četvorku koja je gotovo centar i unutrašnjost koja je sposobna da izvede različite stvari„, dodao je Grimau.

S nestrpljenjem iščekujemo ovu uzbudljivu utakmicu, uz nadu da će Crvena zvezda pokazati svoj najbolji performans i osvojiti važnu pobedu u Evroligi.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter