0
Fudbal

FOTO: Printscreen/YouTube

DOBRE VESTI IZ KOLUMBIJE: Otmičari oslobodili oca Luisa Dijaza!

Objavljeno: 09.11.23 u 17:55

Fudbaler sada može da odahne

Lokalna policija u Kolumbiji potvrdila je oslobođenje oca fudbalera Liverpula, Luisa Dijaza, nakon što su ga oteli naoružani otmičari u subotu zajedno sa suprugom. Na stotine policajaca i vojnika poslato je na teren kako bi sproveli operaciju za njegovo oslobađanje.

Prema saznanjima, otmičari pripadaju grupi ELN, najvećoj aktivnoj gerila grupi u Kolumbiji koja broji oko 2.500 članova, a deluje uglavnom na granici sa Venecuelom, gde otac i majka Luisa Dijaza žive.

BBC je preneo da su članovi ove gerilske grupe predali Luisovog oca katoličkoj crkvi. Lokalni mediji ističu da će on biti prevezen helikopterom u grad radi medicinskih pregleda, pre nego što bude ponovo vraćen svojoj porodici.

Vredno je podsetiti da je majka fudbalerovog oca puštena samo nekoliko sati nakon kidnapovanja, a oslobađanje oca donosi olakšanje porodici i prijateljima fudbalske zvezde, kao i svim njenim navijačima širom sveta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter