4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BAHAR BLIZU ODLASKA? Nove informacije otkrivaju do kada će Izraelac najmanje ostati na klupi Zvezde!

Objavljeno: 09.11.23 u 18:33

Pred upravom je priznao svoje greške

Pitanje koje intrigira mnoge navijače Crvene zvezde – hoće li Barak Bahar ostati na klupi crveno-belih? – i dalje nema jasan odgovor. Nakon niza nezadovoljavajućih rezultata, uključujući poraz od Red Bul Lajpciga u Ligi šampiona, raspravlja se o sudbini izraelskog trenera. 

S obzirom na niz loših rezultata, uključujući poraze u domaćem prvenstvu i Ligi šampiona, nezadovoljstvo među navijačima je sveprisutno. Međutim, neki uticajni ljudi i navijači još uvek veruju u Bahara i podržavaju ga.

Bahar je pokazao samokritičnost nakon poraza od Red Bul Lajpciga, priznavši da je napravio loše kadrovske odluke koje su rezultirale lošom igrom u prvom poluvremenu. Uprkos tome, on je izrazio veru u svoj tim i insistirao na tome da ima kvalitetnu postavu.

Ključno pitanje je da li će Bahar uspeti da prebrodi krizu i povrati poverenje navijača. Za sada, informacije sugerišu da će ostati na klupi Crvene zvezde bar do početka decembra, ali pritisak je sve veći kako se loši rezultati gomilaju.

Nastavak sezone će možda doneti odgovore na ova pitanja, ali dokle god ne bude poboljšanja na terenu, Baharova pozicija će biti pod znakom pitanja, a budućnost Crvene zvezde će ostati neizvesna.

72
390

4 Komentara

  1. Valjda igraju zbog navijača. A verujem da je bar 90 % navijača Zvezde za promenu trenera. A kad bi bilo moguće da dođe Miloje bilo bi i 99%.

    7
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter