0
Fudbal

FOTO: Starsport

ROZE OTKRIO DA LI MU JE ANONIMNI PRIJATELJ IZ PARTIZANA ČESTITAO: Nemački strateg imao jasan stav!

Objavljeno: 08.11.23 u 08:45

‘Imam ovde dosta drugara, uvek volim da ih sretnem.’

Trener Lajpciga, Marko Roze je posle utakmice protiv Crvene zvezde naveo da su nakon dva poraza i ispadanja iz Kupa dobili susret i da su pružili dobar učinak.

Kod nas postoji samo jedna moneta, a to su rezultati i pobede. Posle dva poraza smo dobili, ispali smo iz Kupa, u Ligi šampiona smo se kvalifikovali dalje, voleli bismo da postignemo i sledeće sezone taj uspeh. Danas smo pružili dobar učinak. Na kraju kada je moralo, onda smo se izborili do kraja za pobedu – smatra on.

Istakao je da mu anonimni prijatelj iz Partizana nije čestitao na pobedi, ali da neće otkriti njegovo ime

-Još mi nije čestitao, ali juče je bio sa mnom u kontaktu. Dragana Bogavca sam video danas, imam ovde dosta drugara, uvek volim da ih sretnem, ali ovaj anonimni čovek će ostati anonimni – poručio je Nemac.

Misli da Zvezda ima svoje šanse za plasman u Ligu Evrope.

– Pa kao prvo, mislim da je posebna stvar ovde igrati. Tim sa navijačima ima drugačiju energiju i igra sve do kraja, bez obzira koliko dobri ili loši bili. Veliki faktor su navijači i publika. Ima kvaliteta. Mislim da su u prvom poluvremenu izblokirali 20 udaraca, imali su dobar tempo. Imaju puno dobrih igrača i kvalitet. Srpski prvak je to takođe, a u Bernu će biti vruće, to je pitanje kvalifikacija za Ligu Evrope i ne vidim da je neko u prednosti. Zvezda ima svoje šanse – zaključio je Roze.

Podsetimo, fudbaleri Lajpciga ostvarili su pobedu protiv Crvene zvezde rezultatom 2:1 u okviru četvrtog kola Lige šampiona.

4
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter