3
Evroliga

Alen Smailagic, #9 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the Aba League Season 2023-2024 match between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on October 30, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NOVI MALER ZA CENTRA CRNO-BELIH: Smailagić doživeo saobraćajnu nezgodu u Beogradu! (FOTO)

Objavljeno: 08.11.23 u 19:15

Košarkaši Partizana su odradili trening pred meč sa Fenerbahčeom, ali je jedan od igrača doživeo manji incident nakon treninga.

Radi se o Alenu Smailagiću, centru Partizana, koji je bio akter sudara u Bulevaru Mihajla Pupina, kako se može videti na Instagram stranici „Moj Beograd“. Srećom, nema izveštaja o ozbiljnijim povredama niti većoj materijalnoj šteti na vozilima.

Foto: Instagram / moj_beo_grad

 

Prema saznanjima Telegrafa, Smailagić nije bio kriv za ovaj incident. Drugi vozač je zakočio na zeleno svetlo, ali su brzo rešili situaciju bez potrebe za intervencijom policije. Važno je da niko nije ozbiljnije povređen i da je sve završeno bez većih problema.

Podsetimo, Smailagić je doživeo povredu u utakmici protiv Splita, a trener Obradović je otkrio da li će biti akter sutrašnje utakmice protiv Fenerbahčea.

9
7

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter