0
Košarka

FOTO: Starsport

NI ŽELJKO OBRADOVIĆ NIJE OD KAMENA: Avramović otkrio trenerov najteži momenat u Partizanu

Objavljeno: 08.11.23 u 12:41

Ovaj detalj iz života slavnog trenera malo ko je znao

Poznato je da jedan od najboljih košarkaških trener ikada, Željko Obradović vodi računa o najsitnijim detaljima i da se njegov autoritet nikada nije dovodio u pitanje. Ipak, i on ume da pokaže svoju ranjivost, što je nam je otkrio i as Partizana, Aleksa Avramović.

Avramović je gostova u u podkastu “Nikola Radin” gde je otkrio nikada ispričan detalj iz života Obradovića, a to je da je popularni Žoc bio veoma tužan kada su mu tokom utakmice protiv Anadolu Efesa javili da je umro Dušan Ivković.

„Duda i Željko su bili kumovi. Sećam se koliko je Željko bio tužan kad su mu javili da je preminuo. Raspao se… Došao je kad se Novica opraštao protiv Efesa, odradio utakmicu profesionalno bez da je iko to primetio“ – rekao je Avramović.

Podsetimo, Dušan Ivković je umro 16. septembra 2021. godine, a istog dana su igrali Partizan i Anadolu Efes, što je bio i oproštaj kapitena crno-belih Novice Velićkovića od aktivnog igranja košarke.

29
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter