AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter/AdmiralBet ABA League

NAVIJAČI ZADRA IZDALI SAOPŠTENJE PRED DUEL SA ZVEZDOM: ‘Ostala je gorčina u ustima, ali to nas neće zaustaviti!’

Objavljeno: 08.11.23 u 22:53

Zvezdu čeka pravi ‘pakao’ na gostovanju u Zadru.

Crvena zvezda će u narednom kolu ABA lige gostovati ekipi hrvatskog Zadra, a pre toga ih očekuje duel sa Barselonom, takođe na gostujućem terenu. Povodom ovog duela regionalne ABA lige oglasili su se navijači Zadra:

Crvena Zvezda – Zadar, ABA Liga, 7.11.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Došao je trenutak da dignemo svoj glas i pokažemo svima da nas nikakva nepravda neće slomiti! Prošla utakmica nas je ostavila sa gorčinom u ustima, ali to nas neće zaustaviti. Ovo je prilika da se uzdignemo i pokažemo svima da smo nepokolebljivi. Pozivamo sve vas da dođete na utakmicu i date podršku našem timu. Neka se dvorana trese od naše strasti i energije. Neka naši igrači znaju da smo uz njih bez obzira na sve! Naša odanost klubu neće biti narušena nikakvim sudijskim odlukama. Neka protivnički igrači znaju da su došli u našu kuću, gdje se nepravda kažnjava strašću i verom u naš tim. Neka naša glasna podrška bude neprijateljima noćna mora. Neka naša strast bude oružje koje će nas dovesti do pobede. Ovo je trenutak da dokažemo kako nas ujedinjene niko ne može pobediti. S igračima i trenerima na parketu, zajedno ćemo pobediti privatne lobije srpske prćije od lige. Napred Zadar! – napisali su navijači Zadra.

1. Nisam jos cuo da u zdravorazumnom saopstenju, u sveri sporta, neko pominje neprijatelje… Da covek ne poveruje sta je danasnjica iznedrila…Uzivajte u kosarci, dolazi vam jedan stabilni evroligas, ne brukajte se….nadam se da ovo nije stav ljubitelja sporta. I na kraju , postovani srocitelju saopstenja, pa da nije te ABA lige, vi nebi videli ozbiljnu ekipu gotovo citavu deceniju. Zivela kosarka i zdravo rivalstvo…