3
Evrokup

from left Zach LeDay, Tristan Vukcevic, Aleksa Avramovic, Yam Madar, Dante Exum, Mathias Lessort, celebrate after winning the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Panathinaikos Athens - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on April 14, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MADAR POSLE RUŽNOG RASTANKA NAPADA PARTIZAN: Izraelac u Beograd dolazi sa posebnim obezbeđenjem

Objavljeno: 08.11.23 u 13:40

Kako će ga Grobari dočekati? 

Košarkaši Partizana u četvrtak, 9. novemrba od 20.30 časoa dočekuju ekipu Fenerbahčea u 7. kolu Evrolige, a ovaj susret posebno je zanimljiv po tome što će nekadašnji plej-mejker crveno-belih, Jam Madar prvi put od odlaska iz Beograda zaigrati pred Grobarima.

Izraelac se nije na najslavniji način oprostio od ekipe Partizana, o čemu je govorio i trener crno-belih, Željko Obradović koji je bio iznenađen kada je Madar postavio nove uslove i možemo reći, neku vrstu ultimatuma. 

Head coach Zeljko Obradovic and Yam Madar (R) during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Cibona at Stark Arena on January 08, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Nažalost, cela ova priča imala je ružan kraj, pa je tako mladi plej-mejker odlučio da zaigra u Fenerbahčeu, a Partizan je za ovaj postupak Izraelca optužio menadžera Miodraga Ražnatovića da je upravo on nagovorio Madara da se odluči na ovakav potez. Na kraju, crno-belu su u potpunosti prekinuli saradnju sa Ražnatovićem.

Grobari ovaj ptez Madaru nisu oprostili i nema sumnje da će Izraelac u Areni biti dočekan zvižducima, što može biti motiv mladom pleju da pruži dobru partiju protiv bivšeg kluba i pokaže im da su napravili veliku grešku što nisu pristali na njegove uslove. 

Takođe, moramo naglasiti da će Madara u četvrtak uveče pratiti posebno obezbeđenje zbog svih dešavanja u pojasu Gaze i rata između Izraela i Hamasa.

7
76
3 Komentara
  1. Željko ga napravio igračem, dok ciganin Miško Ražnatović ne čovekom, govn*ri obojica
    „hrani pašče da te ujede“

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter