0
Fudbal

FOTO: Twitter/Borussia Dortmund

‘KURVA SUD’ I ‘ŽUTI ZID’ IMALI ZAJEDNIČKI MOMENAT SINOĆ: Bacali lažan novac pa prozvali UEFU! (FOTO)

Objavljeno: 08.11.23 u 13:10

Veliko nezadovoljstvo upućeno evropskoj kući fudbala.

Poznato je da su u poslednje vreme UEFA FIFA na čestom udaru zbog skandaloznih odluka. Sinoć su navijači Dortmunda na utakmici protiv Seltika bacali lažan novac, a to je bilo kao podrška Union Berlinu koji duele Lige šampiona igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu, umesro na svom, a ‘Žuti Zid’ je pokazao šta misli.

-UEFA regulacija za infastrukturu stadiona, vi ne brinete o sportu već samo o novcu- poručuju.

Sa druge strane najvatrenije pristalice Milana poznatiji kao ‘Kurva Sud’ je na susretu protiv PSŽ-a razvili transparent na kome se nalaze redsednika FIFAParižana i Juventusa Đanijem Infantinom, Naserom Al Kelaifijem i Andreom Anjelijem istaknut je uz dodatak ‘Kako ubiti fudbal’, a to je odnosti na reformu Lige šampiona od sezone 2024/25.

Takođe, ‘Rosoneri’ su bacali lažne novčanice upućene Điđiju Donarumi koga su prozvali ‘Dolaruma’. Italijanskog golmanu navijači  Milana nikada neće oprostiti što je zbog novca napustio ‘San Siro’ i preselio se na ‘Park Prinčeva.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter