0
Fudbal

FOTO: Twitter/ACF Fiorentina

ITALIJANO OPREZAN PRED DUEL SA ‘BRĐANIMA’: ‘Utakmica neće biti shvaćena olako!’

Objavljeno: 08.11.23 u 18:47

‘Nakon niza negativnih rezultata, trudićemo se da sutra pokažemo što bolji kvalitet.’

Trener Fiorentine, Vićenco Italijano je na konferenciji za štampu pred susret sa Čukaričkim rekao da sutra ulaze maksimalno motivisani u utakmicu.

 -Sutrašnja utakmica neće biti shvaćena olako, maksimalno motivisano ćemo ući u nju. Neću gledati ko će dati gol, već ćemo se truditi da rezultat bude isti kao prošli put. Svi igrači će imati priliku da se pokažu u najboljem mogućem svetlu, i nadam se da će u tome uspeti – naveo je.

Dodao je da će pokušati da iskoriste što više šansi.

– Nakon niza negativnih rezultata, trudićemo se da sutra pokažemo što bolji kvalitet i predstavimo taktiku koju smo spremili. Taj kvalitet nam je falio do sada kako bi rezultat bio pozitivan. Meč protiv Napolija je mogao da nam da odskočnu dasku, i samim tim žao mi je zbog narednih rezultata. Pokušaćemo da iskoristimo što više šansi koje nam se pružaju i budemo sve bolji – istakao je Italijano.

Podsetimo, sutra od 18:45 odmeriće snage fudbaleri Čukaričkog Fiorentine na stadionu Dubočice Leskovcu u okviru četvrtog kola Lige Konferencija.

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter