0
ATP

FOTO: Twitter/@AustralianOpen

Da li se slažete sa Cicipasom? „Ovo je veće od Grend slema“

Objavljeno: 08.11.23 u 19:37

Stefanos Cicipas, grčki teniser, smatra da je Završni masters veći turnir od Grend slema. Ovogodišnje takmičenje će se održati od 12. do 19. novembra u Torinu.

Na ovom prestižnom događaju učestvuje najboljih osam igrača, a Cicipas je svrstan u treći šešir zajedno s Andrejom Rubljovim.

„Smatram da je to verovatno veća stvar od Slema, iskreno. Ima veliki prestiž i veoma je vredan ako ste u stanju da ga osvojite“, rekao je Cicipas.

Ranije tokom sezone, Cicipas je istakao da smatra da je zauzimanje prvog mesta na ATP listi važnije od osvajanja Grend slema.

Ovo će biti peti uzastopni nastup grčkog tenisera Stefana Cicipasa na ATP Finalnom turniru, pri čemu je osvojio prvenstvo na svom debiju 2019. godine.

Cicipas je ostvario značajne rezultate na Grend slem turnirima, uključujući finala Rolan Garosa i Australijan Opena. Međutim, oba puta je poražen u finalima od Novaka Đokovića.

Pored navedenih igrača, na turniru u Torinu će takođe nastupiti Alkaras, Medvedev, Siner, Zverev i Rune.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter