0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@juventusfc

DA LI SE KLADIO I NA OVO? Fudbaler koji je suspendovan zbog klađenja nagrađen novim ugovorom od strane Juventusa! (FOTO)

Objavljeno: 08.11.23 u 17:25

Juventus je pružio podršku fudbaleru Nikolu Fađoliju, koji je nastavio da trenira sa ekipom, a klub mu nije smanjio platu.

Fađoli, igrač Juventusa, će produžiti u petak svoj ugovor sa torinskim klubom do juna 2028. godine, prema izveštajima italijanskih medija.

Trenutno, Fađoli (22) ima važeći ugovor sa Juventusom do 2026. godine, ali su se obe strane dogovorile da ga produže za dodatne dve sezone. Prema trenutnom ugovoru, Fađoli je zarađivao 1,85 miliona evra godišnje.

Novim ugovorom, Fađoli će dobiti povećanje plate, a Juventus će nastaviti da pruža punu podršku igraču koji je bio suspendovan zbog klađenja. Fudbalski savez Italije (FIGC) suspendovao je Fađolija na sedam meseci nakon što je priznao da se kladio pre više od tri nedelje.

Tokom istrage, Fađoli je sarađivao sa istražnim organima, što je verovatno uticalo na blažu kaznu. Juventus je ostao uz svog igrača, omogućavajući mu da nastavi sa treninzima sa ekipom i zadržavajući mu platu nepromenjenu. Fađoli je dosad odigrao 39 utakmica za Juventus i postigao je tri gola.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter