0
Evroliga
Danilo Anđušić

FOTO: STARSPORT

ANĐUŠIĆ SVESTAN KAKAV JE FENER TIM: ‘Jako ozbiljna, kvalitetna i zahtevna utakmica!’

Objavljeno: 08.11.23 u 15:00

‘Verujemo da smo se spremili dobro i da ćemo pokazati pravu igru.’

Košarkaš Partizana, Danilo Anđušić rekao je pred susreta sa Fenerbahčeom da ih očekuje bitna utakmica i da igraju sa jednom od najboljih ekipa u Evroligi.

– Očekuje nas jako bitna utakmica sutra pred našim navijačima. Dočekujemo jednu od najboljih ekipa u dosadašnjem delu Evrolige, igraju dobru košarku, imaju skor 5-1 tako da nas očekuje jako ozbiljna, kvalitetna i zahtevna utakmica. Verujemo da smo se spremili dobro i da ćemo pokazati pravu igru – započeo je.

Dodao je da je vreme da dobiju utakmica na svom terenu.

-Mislim da je vreme da dobijemo kod kuće i da odbranimo taj domaći teren. Stalno govorimo koliko je bitno da se odnesu te pobede kada smo domaćini jer znamo koliko nam to znači i našim navijačima i koliko je to bitno za skor na kraju lige. Potrudićemo se da sutra promenimo tu statistiku i da pobedimo kod kuće – jasan je on.

Dotakao se i novog igrača ‘crno-belih’ Bruna Kabokla.

-Odradio je samo jedan trening, predstoji nam naredni period da se dobro upoznamo. Znamo svi da se radi kvalitetnom igraču, ozbiljnom atleti, koji će sigurno da doprinese našoj igri i skoku tima. Verujem da će se brzo uklopiti, deluje kao dobar momak i mi smo tu da mu što bolje olakšamo adaptaciju na novu sredinu i novi tim – zaključio je Anđušić.

Podsetimo, košarkaši Partizana sutra od 20:30 dočekuju Fenerbahče u okviru sedmog kola Evrolige u ‘Štark areni’. 

OVDE SE PRIČA ZAVRŠAVA! Obradović govorio o Feneru, pa otkrio šta misli o sagi „Kaboklo“

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter