1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

ZVEZDA BEZ NJIH NE BI POSTOJALA: Delije sinonim za vernost, evo kako su reagovali nakon novog poraza! (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.23 u 23:53

Da nema njih, ne bi to bila Zvezda.

Šampion Srbije, Crvena zvezda od 21.00 čas igra meč grupne faze Lige šampiona protiv Rasenbalsporta iz Lajpciga, a ova utakmcia je defakto poslednji voz koji crveno-beli treba da hvataju kada je drugo mesto u grupi u pitanju.

Meč je završen rezultatom 1:2 za gostujuću ekipu.

Nakon poslednjeg zvižduka fudbaleri šampiona zemlje pozvani su ispred severne tribine.

@hotsport.rs Delije i pored poraza daju podršku igračima Zvezde! #Crvenazvezda #Delije #HotSport ♬ original sound – Hotsport / Sportske vesti

 

Po velikom pljusku, svi oni stajali su i nekoliko desetina minuta posle završetka meča, dok su Delije pevale i još jednom pokazale vernost klubu.

 

14
6

1 Komentara

  1. Pod hitno zvati Neđu bijelog maga da skine kletvu sa Zvezde jer ovo nisu čista posla.Tim je u haosu ,ne zna se ko gdje igra ,potrebni igrači otjerani a dovedeni panjavi ,golman brani petnaest golova ali prima tri a uz sve to vrhunski stručnjak vodi klub, za sve to vrijeme Zvezdina djeca zavrsavaju u drugim klubovima otjerana iz Zvezde,kažem vam ovdje nisu čista posla jedino Neđo može izvuči Zvezdu iz problema.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter