0
AdmiralBet ABA Liga

Nikola Topic during the Aba League Season 2023-2024 match between Mega and Partizan at Ranko Zeravica Hall on October 23, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TOPIĆ JURIŠA KA MVP TITULI: Megin plej proglašen za MVP-a kola u ABA ligi! (FOTO)

Objavljeno: 07.11.23 u 13:10

Još jedna odlična utakmica je iza njega

Košarkaš Mege, Nikola Topić, istakao se briljantnim performansom i proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) šestog kola ABA lige. Njegova izvanredna igra doprinela je pobedi Meginog tima nad Zadrom rezultatom 91:81 u nedelju.

Topić je zabeležio impresivnih 27 poena, šest skokova, 10 asistencija i dve ukradene lopte za 37 minuta provedenih na terenu. Njegova izuzetna efikasnost rezultirala je indeksom korisnosti od 41, što ga je izdvojilo kao ključnog igrača utakmice.

Mega se trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli ABA lige sa po tri pobede i poraza. Nakon ovog uspešnog kola, ekipa iz Beograda se sprema za izazov u narednom kolu, gde će gostovati Mornaru.

Nikola Topić i dalje dokazuje svoju vrednost na terenu, a Megini navijači sa nestrpljenjem očekuju njegove buduće sjajne nastupe.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter