0
Evroliga

Luca Vildoza during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Olympiacos Piraeus Basket at Aleksandar Nikolic Hall on April 06, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŠOK VESTI IZ ATINE: Luka Vildoza ima u planu da napusti Panatinaikos!

Objavljeno: 07.11.23 u 15:25

Navodno se zna i njegov naredni klub

Košarkaški svet je uzburkan spekulacijama o budućnosti Luke Vildoze nakon što su italijanski mediji izvestili o njegovom mogućem napuštanju Panatinaikosa tokom januara. Odnos između Vildoze i trenera Panatinaikosa, Ergina Atamana, ohladio se, što je otvorilo vrata mogućem prelasku argentinskog igrača u Armani.

Prema izveštajima, Vildoza bi mogao biti dostupan na tržištu od 2. januara, sa platom od 1.800.000 evra po sezoni. Analitičari sugerišu da bi Armani mogao biti idealna destinacija za Vildozu, posebno uzimajući u obzir trenutnu situaciju u timu iz Milana, koji se suočava sa izazovima u Evroligi sa skorom 1-5.

Iako su pregovori još uvek u ranoj fazi, očekuje se da će interesovanje Armanija za Vildozu biti od velike koristi i za klub i za igrača, dok će navijači širom sveta sa nestrpljenjem pratiti dalji razvoj ove priče.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter