0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@ManCity

SITI MOŽE DA ODIGRA ZA ZVEZDU: Evo kakav rasplet duela u Mančesteru treba šampionu Srbije!

Objavljeno: 07.11.23 u 13:25

Mečevi se igraju u isto vreme

Mančester siti, aktuelni šampion Evrope, priprema se za važan susret protiv Jang Bojsa u četvrtom kolu grupe G Lige šampiona. Engleski tim je do sada pokazao svoju snagu, ostvarivši tri uzastopne pobede od po 3:1.

Siti ima priliku da potvrdi svoje mesto u nokaut fazi takmičenja pobedom nad Jang Bojsom na svom terenu večeras od 21 čas. U slučaju trijumfa, Građani će formalno obezbediti prolaz dalje, potvrdivši svoju reputaciju kao jedan od najkvalitetnijih timova u Evropi.

Ovakav ishod može biti povoljan i za Crvenu zvezdu, koja takođe ima šansu za prelazak u narednu fazu, pod uslovom da ostvari pozitivan rezultat protiv Lajpciga. Iako je pritisak na obe ekipe veliki, Siti se očekuje da pokaže dominaciju protiv Jang Bojsa, čija ekipa nije dorasla Englezima.

Iako prvi deo utakmice može biti izazovan za Švajcarce, očekuje se da Siti dominira u drugom delu susreta. Sa istim brojem bodova i identičnom gol razlikom, oba tima su u sličnoj situaciji, ali Siti je sada pojačan u odnosu na duel sa Crvenom zvezdom.

Svaki bod je ključan u ovoj fazi takmičenja, a razlika u kvalitetu između Sitija i Jang Bojsa je očigledna. Gosti će se suočiti sa snažnom odbranom domaćina, a postizanje golova će biti izuzetno teško.

Sa druge strane, može se očekivati ofanzivna igra Sitija, što znači da Jang Bojs neće proći bez primljenih golova. Dok se možda nadaju da će jednom uspeti da probiju odbranu domaćina, realnost je da će imati težak zadatak protiv jednog od najjačih timova Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter