0
Fudbal

FOTO: Twitter/RB Leipzig

PRVO OLMO, SADA I ON: Marko Roze u problemima pred meč sa Zvezdom! (FOTO)

Objavljeno: 07.11.23 u 13:55

Težak momenat za Nemce.

Fudbaleri Lajpciga večeras gostuju u paklu ‘Marakane’ protiv Crvene zvezde u okviru četvrtog kola Lige šampiona od 21 čas. Trener ‘Bikova’, Marko Roze nalazi se u velikim problemima pred ovaj susret, a ono što mu najviše zadaje glavobolje su kadrovski problemima.

Od ranije je poznato da Dani Olmo neće nastupiti večeras zbog povrede ramena, a sada se toj listi pridružio i Timo Verne. Naime, reprezentativac Nemačke ima infekciju, a to je potvrdio i sam Roze. 


-Timo je toliko bolestan, ima infekciju i neće biti spreman da zaigra – naveo je.

Takođe, kako je već ranije danas HotSport pisao, Lajpcig ima još jedan problem, a to je rezultatska kriza koja je po istom scenariju viđena na proleće ove godine. Oni su ispali iz Kupa Nemačke izgubivši od Volfsburga 1:0 i za vikend u domaćem šampionatu od Majnca 1:0

Poslednji put kada su imali ovakav momentar poraženi su u Ligi šampiona od Mančester sitija 7:0, Bohuma 1:0 i Majnca. Ovo mogu biti ohrabrujuće vesti za Crvenu zvezdu, a ako je verovati tradiciji, tim iz Ljutice Bogdana može sa velikim optimizmom na megdan Nemcima.

LAJPCIG DOLAZI U BEOGRAD U LOŠEM TRENUTKU: Nemački tim prolazi kroz već viđen scenario!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter