0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PAROVI OSMINE FINALA KUPA SRBIJE: Partizan na Zvezdinu filijalu, šampion Srbije protiv Radničkog!

Objavljeno: 07.11.23 u 12:33

Može se reći da su crno-beli malo bolje prošli

Kup Srbije u fudbalu ulazi u uzbuđujuću fazu, a danas su objavljeni parovi osmine finala ovog prestižnog takmičenja. Utakmice osmine finala Kupa Srbije zakazane su za 6. decembar, a neki od najvećih klubova u zemlji spremaju se za odlučujuće duele.

Partizan, trenutni lider Superlige Srbije, sastaće se sa Grafičarom u okviru osmine finala Kupa Srbije. Crno-beli su u odličnoj formi ove sezone i nadaju se da će nastaviti svoj uspeh i u ovom takmičenju. Grafičar će sigurno pružiti jak otpor, ali Partizan će biti favorit u ovom meču.

Crvena zvezda, aktuelni šampion Srbije u prvenstvu i Kupu, suočiće se sa izazovom protiv Radničkog Niš u osmini finala Kupa Srbije. Crveno-beli imaju bogatu istoriju u ovom takmičenju i sigurno će želeti da nastave svoj uspeh. Sa sjajnim igračima u svom sastavu, očekuje se da će Crvena zvezda biti ozbiljan konkurent za osvajanje Kupa i ove sezone.

Ostali parovi osmine finala uključuju Vršac protiv Napretka iz Kruševca, Čukarički protiv Javora, Voždovac protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice, Radnički Kragujevac protiv Smedereva, Inđija protiv Novog Pazara i Mladost GAT protiv Vojvodine. Svi ovi mečevi obećavaju uzbuđenje i neizvesnost, dok se timovi nadaju plasmanu u četvrtfinale i bliže koraku ka prestižnom Kupu Srbije.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter