0
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Screenshot

LEPŠA STRANA FUDBALA: Srdačan pozdrav Duljaja i Dobrašinovića na konferenciji za štampu! (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.23 u 11:20

‘Čestitao sam igračima Pazara, odlično su odigrali, imaju kvalitetne izmene.’

Fudbaleri Partizana su juče ostvarili 12. uzastopnu pobedu u Mozzart Bet Superligi Srbije protiv Novog Pazara 1:0 i tako nastavili sa sjajnim partijama. Mogao je tim kraj Jošanice do rezultatskog egala u drugom delu, ali je sjajnu čuvar mreže ‘crno-belih’ Jovanović svojim bravurama sačuvao svoj tim.

Nakon susreta treneri oba kluba održali su konferenciju za štampu kakva se retko viđa, a Igor Duljaj pokazao da je pre svega ljudska veličina. On je istakao da bi nerešen rezultat bio najrealniji.

-Prvo bih se zahvalio domaćinu što su nas ugostili na najlepši mogući način. Učinili su sve da danas teren bude u vrhunskom stanju, znam da nisu kročili na teren od utakmice sa Čukaričkim. Znali smo da nas čeka teška utakmica. Postigli smo gol, ali moram da kažem i da je rezultat danas bio nerešen, da bi to bilo najpravednije – naveo je.

Dodao je su osvojili važna tri boda.

Oba tima su imala dosta šansi i Pazar i Partizan, golman naše ekipe i Pazara su bili dosta aktivni. Bilo je dosta šansi sa obe strane, da je bilo nerešeno ne bi bilo nezasluženo. Pazar je stiskao, bili su u nekim momentima odlučniji nego mi, tako da nas je malo i sreća poslužila. Veoma važna tri boda, ali danas je Pazar bio na visokom nivou i stvarali su nam mnogo problema – nastavio je on.

Zatim se novinarima obratio i Dobrašinović koji je pričao da su oni ekipa koja uigrava u hodu.

-Mi smo ekipa koja se pravi u hodu i često nam se podvuku male greške koje skupo plaćamo. Nisam jedino zadovoljan rezultatom, ostalim sam jako zadovoljan, mislim da ekipa napreduje i da se razvija u pravom pravcu. Nastavili smo tamo gde smo stali posle utakmice sa Vojvodinom. Bez ozbira na gubitak bodova danas, osećam se kao da smo osvojili nešto. Naterati tako kvalitetnu ekipu koja je dobro vođena da odugovlači, što je legitimno, je veliki uspeh naše ekipe – kazao je.

Govorio je da ovaj rezultat bio najrealniji.

-Ono što pokušavam igračima da prenesem, a to nije obaveza mene kao trenera, jeste da veruju da su jako dobri, da zaslužuju da budu u vrhu prvenstva. U petak igramo protiv Radničkog u Nišu, teška utakmica, pokušaćemo da se osvežimo, igramo svaka tri-četiri dana već dve nedelje, da probamo da odemo u Niš i da se vratimo u normalan kolosek osvajanja bodova. Čestitke Partizanu, na kraju treba da kažem možda i zaslužen rezultat takav kakav jeste – poručio je strateg tima kraj Jošanice.

Nakon njegove konstatacije da je Partizan zaluženo pobedio, Duljaj mu je odgovorio da ipak nije.

Nije kolega, nije… Bilo je šansi na obe strane – jasan je trener ‘crno-belih’.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Nije ostao dužan Dobrašinović pa je uputio niz pohvala za beogradski klub.

-Na kraju kad se završi sa 1:0 ne mogu da kažem sem da je zasluženo. Sve najbolje želim u budućnosti. Čestitke u radu, ja sam pre utakmice rekao da sam skeptičan i sumnjao sam kako ćeš ekipu da izvučeš iz evropskih neuspeha. Čestitke na iskrenosti sa kojom nastupaš u javnosti, želim ti da ostaneš što duže u Partizanu – poželeo je Siniša Igoru.

Na šta Duljaj nije ostao imun na ove reči trenera Novog Pazara.

Kolega moram da te zagrlim. Samo nastavi ovako i biće to sve kako treba. Hvala puno – istakao je šef struke tima iz Humske.

Imao je i on reči hvale za domaću ekipu.

-Sve je rečeno time što su nas naterali danas da se povučemo, imaju odlične pojedince. Čestitao sam igračima Pazara, odlično su odigrali, imaju kvalitetne izmene. To sam tražio u Partizanu, da imamo igrače koji će da uđu da promene ritam ili ga poboljšaju. Kažem, Jovanović je odlično odradio posao i spasio nas da ne primimo gol. Nerešen rezultat je bio najpravedniji – zaključio je Duljaj.

NOVINAR PROZIVAO DULJAJA, A TRENER PARTIZANA NIJE HTEO DA SE SPUŠTA NA NJEGOV NIVO: ‘On je Zvezdaš! – Samo neka je živ i zdrav!’ (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter