2
Evrokupovi

FOTO: Starsport

LAJPCIG IPAK STREPEO, ZVEZDA ZA DLAKU OSTALA BEZ BODA: U Bernu se traži prolaz dalje! (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.23 u 22:53

Crveno-beli završili i četvrto kolo.

Šampion Srbije, Crvena zvezda od 21.00 čas igra meč grupne faze Lige šampiona protiv Rasenbalsporta iz Lajpciga, a ova utakmcia je defakto poslednji voz koji crveno-beli treba da hvataju kada je drugo mesto u grupi u pitanju.

Meč je završen rezultatom 1:2 za gostujuću ekipu.

Kako javlja izveštač Sport Kluba sa lica mesta ispred stadiona se prodaju ulaznice ispod cene. Čak i upola cene. Dosta je uličnih preprodavaca. Pogotovo se za Istočnu tribinu nude ulaznice ispod cene navodi pomenuti izvor.

Ipak, Marakana se solidno popunila, a koreografija verovatno daleko najboljih navijača, van Južne Amerike, ponovio impresionirala ceo fudbalski deo Starog kontinenta.

Ipak crveno-beli su izdržali svega osam minuta, a majstor Ćavi Simons je nakon sjajnog poteza matirao Glazera.

 

Do kraja poluvremena, Crvena zvezda je nekako izdržala da ne doživi potpuni debakl, ali u svim linijama tima je šampion zemlje delovao potpuno rasklimano, i bez ikakve ideje i šanse da se izjedanči..

U psolednjem minutu genijalnošću Glazera, usled nestvarne reakcije, crveno-beli su ostali samo sa jednim golom zaostatka, a duboko u nadoknadi je i loš šut Forsberga je spasio crveno-bele većeg deficita.

U nastavku je u Crvena zvezda imala više od igre, veliku inicijativu, ali je iz jednog kontranapada gost došao do prednosti, jer je Openda bio brži od Rodića, a potom i sjajnim udarcem matirao Glazera.

 

Ipak odmah nakon primljenog gola, crveno-beli su autogolom Hejnrihsa nakon centaršuta Kange smanjili prednost i došli do dostižne prednosti na svom stadionu, ali i pored velikog broja šansi do boda se nije moglo.

 

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

7
7

2 Komentara

  1. Kada sam pre kratkog vremena napisao da zvezda igra ulicni fudbal dobijao sam samo minuse.Samo potpuno slep trener moze da drzi Lucica u igri i da vidi u njemu igraca.On je livadski igrac i ne samo to vec je zauzeo mesto Ivanicu koji je najbolji na toj poziciji,a i Mitrovicu koji je od dobrog gol igraca postao los bek.Trener se mora promeniti pre derbija jer cemo izgubiti sve ove godine.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter