0
Fudbal

FOTO: Starsport

JUNAK PARTIZANA U PAZARU PORUČIO: ‘Samo sam radio svoj posao, uzeli smo tri boda i okrećemo se nedelji!’

Objavljeno: 07.11.23 u 10:50

‘Kad si u Partizanu, očekuje se od golmana da na nekim utakmicama direktno donosi bodove.’

Juče su fudbaleri Partizana slavili na teškom gostovanje u Novom Pazaru rezultatom 1:0 i ostvarili 12. pobedu u nizu. Mogao je tim kraj Jošanice u drugom poluvremenu do rezultatskog egala u najmanju ruku, ali je čuvar mreže ‘crno-belih’ Aleksandar Jovanović  svojim sjajnim bravurama spasio svoj tim i doprineo da se utakmica završi u njihovu korist.

-Znali smo da nas očekuje teška utakmica jer Novi Pazar ima sjajne individualce koji mogu u svakom trenutku da naprave razliku. Značio je taj gol na početku! Mogli smo i da povećamo prednost ubrzo nakon tog gola, ali bitno je da se sve dobro završilo. Uzeli smo 3 boda i okrećemo se nedelji – istakao je.

Naveo je da je samo radio svoj posao.

-Kad si u Partizanu, očekuje se od golmana da na nekim utakmicama direktno donosi bodove. Nije fraza, ali samo sam radio svoj posao. Štoperski tandem je danas bio odličan, ali generalno je cela ekipa danas bila jako dobra odbrambeno. Pokazujemo karakter kad je teško i kada se lomi utakmica. Verujem da ćemo tako i nastaviti – jasan je Nišlija.

Rekao je da je bitno da ekipa ne primi gol zbog samopouzdanja i poručio da je podrška sa tribina veoma bitna.

Gledamo samo sledeću utakmicu i naravno – uvek je bitno da se ne primi gol jer daje ekipi dodatno na samopouzdanju. Ponavljamo stalno – zaista nam znače! Osećamo njihovu podršku i daju nam taj dodatni vetar u leđa. Idemo dalje ujedinjeni – zaključio je Jovanović.

FENOMENALAN POTEZ ČAROBNJAKA IZ SOMBORA: Magična asistencija za anale! (VIDEO)

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter