4
Evrokupovi

FOTO: Starsport

BAHAROVA ZVEZDA NIJE OZBILJNA EKIPA: Nikada gori crveno-beli samo uz čudo na minimalnom zaostatku! (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.23 u 21:47

Navodno crveno-beli imaju problema sa punjenjem kapaciteta.

Šampion Srbije, Crvena zvezda od 21.00 čas igra meč grupne faze Lige šampiona protiv Rasenbalsporta iz Lajpciga, a ova utakmcia je defakto poslednji voz koji crveno-beli treba da hvataju kada je drugo mesto u grupi u pitanju.

Nakon 45 minuta crveno-beli uz pomoć neke više sile imaju samo jedan gol zaostatka.

Ipak Marakana je nešto manje popunjena, za sada, nego što su čelnici najvećeg kluba sa ovih prostora očekivali.

Kako javlja izveštač Sport Kluba sa lica mesta ispred stadiona se prodaju ulaznice ispod cene. Čak i upola cene. Dosta je uličnih preprodavaca. Pogotovo se za Istočnu tribinu nude ulaznice ispod cene navodi pomenuti izvor.

Ipak, Marakana se solidno popunila, a koreografija verovatno daleko najboljih navijača, van Južne Amerike, ponovio impresionirala ceo fudbalski deo Starog kontinenta.

[ngg src=“galleries“ ids=“36″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]Ipak crveno-beli su izdržali svega osam minuta, a majstor Ćavi Simons je nakon sjajnog poteza matirao Glazera.

 

Do kraja poluvremena, Crvena zvezda je nekako izdržala da ne doživi potpuni debakl, ali u svim linijama tima je šampion zemlje delovao potpuno rasklimano, i bez ikakve ideje i šanse da se izjedanči..

U psolednjem minutu genijalnošću Glazera, usled nestvarne reakcije, crveno-beli su ostali samo sa jednim golom zaostatka, a duboko u nadoknadi je i loš šut Forsberga je spasio crveno-bele većeg deficita.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

13
22

4 Komentara

  1. Trener koji u Lucicu vidi fudbalera ne moze da trenira ni moj kucni savet.Od kada je on u timu nismo stvorili ni tri sanse niti je on dao gol.Za Rodica 5 god.se trazi zamena al se dovodi Kulibali i 30 drugih promasaja i niko nije odgovarao svih ovih godina.

    9
    0
    Odgovori
    • Trener ima čvrst ugovor i ne smeju da mu daju otkaz, a on sam neće da ode. Mislim da nije on najkrivlji, već ovi iz uprave što su ga doveli.

      1
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter