0
Evropske lige

Foto: Printscreen

ŽIVKOVIĆ ZNA TAJNU USPEHA U DERBIJU: Pogledajte kako je Srbin inspirisao igrače PAOKA za pobedu protiv Olimpijakosa! (VIDEO)

Objavljeno: 06.11.23 u 13:22

U  derbiju grčkog šampionata odigranog u nedelju, fudbaleri PAOK-a trijumfovali su protiv Olimpijakosa rezultatom 4:2. Junak utakmice bio je i srpski reprezentativac Andrija Živković.

Živković je ne samo postigao gol u prvom poluvremenu već je takođe održao inspirativan govor u svlačionici, koji je postao predmet živih diskusija u grčkim medijima. Kao kapiten PAOK-a, Živković je poslao snažnu poruku svojim saigračima, a njegove reči su na kraju rezultirale pobedom.

„Vreme je da se sve promeni. Vreme je za pobedu i povratak u Solun sa tri boda. Ali kako da to postignemo? Moramo biti odlučni u nameri da pobedimo. Nećemo napustiti ovaj teren bez tri boda. Pokazaćemo svima ko smo i da smo pobednici“, vikao je Živković.

PAOK je u jednom trenutku tokom meča vodio sa 4:0, pre nego što je domaćin uspeo da smanji rezultat u finišu utakmice. Na tabeli grčkog šampionata, Panatinaikos trenutno ima 25 bodova, dok Olimpijakos i AEK imaju po 21, dok je PAOK na četvrtom mestu sa 20 bodova.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter