3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

UVAŽENI ŽELJKO OBRADOVIĆ: Pogledajte kakve je ovacije dobio srpski trener od Hrvata u sred Splita (VIDEO)

Objavljeno: 06.11.23 u 09:51

Ove scene postaju već uobičajene

Poznato je da Željko Obradović privlači veliku pažnju i izaziva veliko divljenje kod ljudi, kako na terenu, tako i van njega.

Već je uobičajeno da kada Partizan igra u gostima, upravo je Željko taj koji dobija najveći aplauz od strane protivničke ekipe, što se moglo videti i na poslednjem gostovanju u Splitu.

Publika je pri ulasku Obradovića na teren zagrmela aplauzima, a tokom utakmice čak i skandirala „Željko, Željko“.

 

142
10

3 Komentara

  1. E to je ono o čemu stalno u komentarima pričam i potenciram. Veličina, minuli rad, dostignuće i znanje pobeđuje sve predrasude i različitosti. Pomaže istinitim ljubiteljima i poznavaocima dotičnog sporta da odaju počast i priznanje istinskim veličinama. Bili to treneri, igrači ili ljudi okolo košarke koji žive tu košarku 24h. Normalno da mi je drago jer sam navijač KK Partizana ali takođe poštujem sve protivnike i rivale i pozdravljam njihove istinske legende. Jer tu se zna ko je ko i nikakva saopštenja i pisanija ne mogu da to promene. Tako se ne ulazi u istoriju ovog sporta. Otimačinama, silom, teranjem uspešnog trenera suparničke ekipe iz košarke ne bili drugi tim bio prvi i raznoraznim spletkama i opet se zna sve.
    Na karaju pobeđuje kvalitet.
    SAMO JEDAN TIM SAMO JEDAN GRAD
    SAMO PA5RTIZAN SAMO BEOGRAD
    Sportski pozdrav

    11
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter