0
Evropske lige

FOTO: Chelsea FC

TOTENHEM SA 9 IGRAČA NIJE MOGAO PROTIV ČELSIJA: Derbi Londona pripao gostima!

Objavljeno: 06.11.23 u 23:22

Potpuna ludnica u londonskom derbiju.

U okviru 11. kola engleske Premijer lige snage su odmerile ekipe Totenhema i Čelsija. Slavili su gosti – 1:4, nakon neverovatnog razvoja situacije.

Poveo je Totenhem pogotkom Kuluševskog u 6. minutu utakmice, asistenciju je upisao Sar. Iako je delovalo da sve ide kako treba po ‘Pevce’, do možda i ključnog momenta stižemo u 33. minutu utakmice.

FOTO: Chelsea FC

Romero je katastrofalno startovao, što je sudija potpuno opravdano ‘nagradio’ crvenim kartonom, da bi svega minut kasnije Čelsi poravnao preko Palmera sa bele tačke. Na samom startu drugog dela susreta desio se novi veliki problem za Totenhem, jer je Udogi dobio drugi žuti karton, pa su ostali sa devet igrača na terenu. Čelsi je napadao i bilo je samo pitanje momenta kada će doći do prednosti.

Igrao se 75. minut utakmice kada se raspucao Džekson. Prvo je doveo svoju ekipu u vođstvo u pomenutom minutu, da bi zatim pogađao još u 94. i 97. minutu susreta.

Пласман обезедио Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter