0
Košarka

Nikola Topić (FOTO: Starsport)

TOPIĆ U SAMOM VRHU: Amerikanci projektovali narednu draft klasu, a evo gde je najveći talenat srpske košarke!

Objavljeno: 06.11.23 u 19:50

Mnogo se očekuje od njega

Mladi srpski košarkaš, Nikola Topić, privlači pažnju američkih medija svojim izuzetnim talentom i impresivnim performansama na terenu. Nakon fantastičnih nastupa u ABA ligi sa Megom, Topić je skrenuo pažnju na sebe, a sada je u fokusu kao jedan od potencijalnih najvećih talenata koje Srbija ima posle Nikole Jokića.

Prema najnovijim draft projekcijama ESPN-a, Topić je dospeo na visoko deseto mesto, odmah iza Izana Almansa. Međutim, s obzirom na kontinuirano impresivne igre koje prikazuje, veruje se da će Topićeva pozicija dodatno rasti kako sezona bude odmicala.

U ABA ligi, gde se suočava sa odraslim i iskusnim igračima, Topić pokazuje svoj neosporni talenat. Prosečno beleži 20,7 poena, 3,5 skokova, 8,2 asistencije i jednu ukradenu loptu po meču, sa indeksom korisnosti od 23,3. Njegove impresivne performanse ne samo da privlače pažnju navijača širom sveta, već ga i stavljaju u središte interesovanja NBA skauta i analitičara.

Nikola Topić predstavlja nadu srpske košarke i simbol budućnosti, a njegov put ka vrhu američke lige obećava sjajnu karijeru u profesionalnom košarci. Svi očekuju da će nastaviti da inspiriše i oduševljava košarkaške entuzijaste širom sveta svojim izuzetnim veštinama i posvećenošću igri.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter