0
Kladionica

FOTO: Superbet

Superbet Bonus Dobrodošlice Srbija

Objavljeno: 06.11.23 u 12:23

Ugrabi do 100% Superbet bonusa na 20.000 RSD

Ako želite da uživate u internet klađenju sa jednim od najposebnijih operatera u ovom regionu, ova Superbet recenzija odvešće vas na pravo mesto. Pogledajte najzanimljivije odlike i opcije koje su dostupne na sajtu ovog brenda i kojima baš vi možete pristupiti nakon svega par koraka za registraciju.

Uzmi svoj Superbet bonus

 

 

Superbet bonus dobrodošlice

Prva od glavnih odlika ovog operatera koja vam može doneti pregršt zanimljivih trenutaka jeste Superbet bonus dobrodošlice. U ovom momentu, ovaj operator ima bonus dobrodošlice pod nazivom Uzmi do 100% bonusa na prvi depozit do 20.000 RSD za sportsko klađenje. Kao i kod bilo koje druge promocije, ovaj bonus sadrži neke od uslova koje treba ispuniti pre otključavanja.

FOTO: Superbet

 

 

Uzmi svoj bonus

Kao i što sama ponuda kaže, nakon otvaranja naloga, igrači će trebati da uplate depozit. Minimalni depozit koji korisnici treba da uplate je 500 RSD. Bonus koji dobijete biće ogledalo minimalnog ili svakog većeg depozita do 20.000 RSD. Kako bi korisnici konvertovali ovaj bonus, moraju ga odigrati najmanje 10 puta.

Ova promocija dostupna je i za slot igre. Minimalni iznos depozita za slot bonus dobrodošlice je takođe 500 RSD. Međutim, iznos bonusa koji je 100% u odnosu na depozit može ići i do 40.000 RSD.

Da bi se bonus za slotove konvertovao, korisnici moraju odigrati minimum 40 puta. Savetujemo igrače da posete sajt ovog operatera i vide detaljan opis ove ponude ukoliko žele da se opredele za nju dok je dostupna.

Da li želite da saznate više o trenutnim Superbet bonusima? Pogledajte našu celu recenziju o Superbet bonusu na bettingexpert-u.

Superbet freebet

Pored bonusa dobrodošlice, na sajtu ovog brenda u ovom trenutnku se može naći i Superbet freebet ponuda. Pre svega, želimo da napomenemo da je ova promocija dostupna samo korisnicima koji nemaju druge aktivne bonuse na svom nalogu.

Freebet-ovi su dodatna sredstva koje igrači dobijaju uglavnom u okviru neke ponude. Oni se mogu upotrebiti umesto drugih sredstava za klađenje, ali se najčešće ne mogu isplatiti sa naloga. Ukoliko ste zainteresovani za ovaj tip ponude, evo nekih smernica na koje treba obratiti pažnju:

  • Korisnici treba da odigraj makar jedan tiket u toku jednog dana sa najmanjim ulogom od 1.000 RSD.
  • Minimalna kvota na tiketu igrača iznosi 1.60.
  • Svi događaji na tiketu moraju biti završeni do kraja dana kada je tiket odigran.
  • Na tiketu se ne sme koristiti cashout opcija.
  • Ovaj bonus je dostupan korisnicima koji imaju jedan ili više depozita na svom nalogu.
  • Freebet-ovi u iznosu od 1.500 din se ne mogu menjati za druga sredstva, niti podići.
  • Dobitak na tiketu na kome su korišćeni freebet-ovi biće umanjen za iznos tog freebet-a.

Iako su ovo najglavniji uslovi za ovu promociju, predlažemo korisnicima da odu na na Superbet sajt i informišu se detaljno o ovom bonusu za vreme njegove dostupnosti.

Superbet bonus kod

Internet klađenje podrazumeva i korišćenje promo kodova s vremena na vreme. Bonus kodovi su tu da igračima olakšaju proces otvaranja naloga. Korisnici uz pomoć promo koda mogu lako postati članovi nekog brenda. Bonus kod može biti dostupan i samo neko vreme.

Ovo dalje znači da će neki operater znati da su se određeni korisnici registrovali u toku određenog perioda, koji je najčešće promo period sa raznim zanimljivim opcijama i ponudama na sajtu tog brenda. Vrlo bitno je napomenuti da korišćenje bonus koda nije obavezno.

Drugim rečima, igrači se mogu registrovati na sajtu nekog operatera i bez koda i uglavnom imati šansu da koriste sve opcije i opredele se za sve bonuse kao i korisnici koji su promo kod koristili da otvore nalog.

Trenutno nema nijednog Superbet promo koda koji bi igrači imali šansu da iskorsite prilikom registracije na sajtu ovog brenda. S tim u vezi, savetujemo igrače da redovno proveravaju naše preostale recenzije kako bi znali da li se jedan možda pojavio u međuvremenu.

Izgled sajta i funkcionalnost

Lep dizajn i grafika neke su od glavnih odlika sajta operatera Superbet Srbija. Sa skrol trakom, bez previše dugmadi, interfejs sajta ovog brenda je isto tako i lak za upotrebu. Mapa sajta je kreirana da vodi korisnike do najbitnijih stavki, u samo jedan ili najviše par klika.

Zaglavlje i podnožje glavne stranice sadrži takođe najvažnije sekcije ovog brenda. Tako možete da samo jednim klikom otvorite sekciju za klađenje uživo, promocije, slot, i druge bitne segmente. Druge ključne stvari poput bonusa su isto prisutne na glavnoj stranici, pored liste sportova i opcije za kreiranje naloga, tiketa ili prijave.

Bitno je reći i da se sajtu ovog brenda može pristupiti i putem mobilnog telefona. Superbet mobilno klađenje moguće je korišćenjem aplikacije za surf na vašem telefonu ili tabletu. Dizajn mobilnog sajta je i te kako dobar i lako prilagodljiv različitim tipovima ekrana.

FOTO: Superbet

 

 

Uzmi Superbet bonus

Superbet ponuda sportova

Nema potrebe pričati o tome koliko je ponuda sportova bitna za strastvene kladioničare. Znajući ovo, Superbet kladionica daje širok asortiman sportova na svom sajtu. Prevashodno, ovaj asortiman se odnosi na najpoznatije sportove na svetu kao što su fudbal, košarka, vaterpolo, tenis, rukomet i odbojka.

Naravno, tu su i hokej na ledu, ragbi, stoni tenis, eSportovi, kriket, snuker, pikado, Američki fudbal, i mnogi drugi. U tabeli koja se nalazi ispod možete videti neke od sportova na koje se igrači najčešće klade.

Superbet najpopularniji sportovi Drugi zanimljivi sportovi
Fudbal Stoni Tenis
Tenis Hokej
Vaterpolo Američki fudbal
Košarka eSportovi
Rukomet Pikado
Odbojka Snuker

 

 

Pošto smo se uverili da ovaj brend ima skoro sve sportove za koje se igrači iz ovog regiona interesuju, smatramo da pažnju treba obratiti i na ostale aspekte ove sekcije. Neki od njih tiču se ishoda koje korisnici mogu odabrati prilikom klađenja.

Igrači će svakako moći da se opklade na najstandardnije ishoda mečeva poput hendikepa, veće/manje, ukupan broj golova, pobeda domaćina ili gosta i nerešen rezultat.

Kao dodatak tome dolaze i ishodi poput broja kornera, broja kartona, raspona golova, duple šanse, tačnog broja golova, poslednjeg tima koji daje gol, itd. Naredni vrlo bitan element klađenja na ovom sajtu podrazumeva kvote.

Generalno, kvote ovog operatera su kompetitivnije od mnogih drugih brendova u ovom regionu. Pošto znamo da kvote, uz sumu uplate, direktno utiču na dobitak, mišljenja smo da je ovaj element i više nego značajan za korisnike.

Čak ni to nije sve. Superbet Srbija nudi i neke druge dodatne opcije koje klađenje mogu odvesti na viši nivo. Na primer, pomenuli smo razne bonus ponude za klađenje.

Ne samo to, opcije poput cashout-a i cashback-a najverovatnije biće dostupne prilikom klađenja. Sve one čine da vaše kladioničarsko iskustvo bude nezaboravno.

Da li ste novi u sportskom klađenju i voleli biste da dobijete najbolje tipove? Posetite bettingexpert za najbolje tipove za online sportsko klađenje

Superbet registracija

Otvaranje naloga na sajtu kao što je Superbet Srbija nimalo nije zahtevno. Jedan od glavnih razloga za ovo jeste što je na ovom sajtu registracija neophodna. Pošto već moraju da otvaraju nalog, korisnici to mogu učiniti bez ikakvih bespotrebnih ili dugih koraka.

Kreiranje naloga na sajtu ovog operatera ima i svoju bezbednosnu svrhu. Pošto je ovaj brend legalan, njegove usluge mogu koristiti samo punoletni korisnici.

FOTO: Superbet

 

 

Ugrabi svoj Superbet bonus

Otvaranje naloga uključuje i potvrdu identiteta, tako da na ovaj način Superbet može dozvoliti samo punoletnim licima da se registruju. Naravno, svi podaci koji korisnici daju biće maksimalno zaštićeni i korišćeni u svrhe potvrđivanja identiteta igrača.

Sam nalog koji budete otvorili biće zaštićen od spoljašnjih stvari koje ga mogu ugroziti na internetu. Ovo dalje podrazumeva i bezbednost tokom plaćanja kao i sve ostale mere zaštite.

Pogledajmo sada koji su to koraci za kreiranje naloga za Superbet online klađenje.

  1. Odite na sajt ovog operatera stisnite dugme „Registracija”.
  2. Ukucajte potrebne informacije (mejl adresa i korisničko ime).
  3. Dajte lične podatke (broj telefona, grad, puno ime i adresa).
  4. Potvrdite da ste punoletna osoba i da ste saglasni sa uslovima korišćenja ovog brenda.
  5. Pritisnite dugme „Pridruži nam se sada”.

Jednom kada obavite ovaj proces, sledeće što treba da učinite jeste da se prijavite na nalog koji ste otvorili. To možete učiniti lako klikom na dugme „prijavi se” i unošenjem mejl adrese ili korisničkog imena kao i šifre nakon čega treba kliknuti na veliko dugme „prijavi se”.

Superbet uživo klađenje i prenos uživo

Ovaj brend se potrudio da vam maksimalno iskustvo u klađenju omogući i na još mnogo načina. Svi znamo da mnogi kladioničari prosto obožavaju klađenje uživo. Ovaj tip klađenja je zaista poseban zbog toga što daje korisnicima mogućnost da se opklade na neki sportski događaj dok on traje.

Razlika između klađenja pre meča i ovog tipa klađenja je i više nego očigledna. Igrači mogu videti sve relevantne podatke u bilo kom trenutku meča i u skladu s tim proceniti situaciju i videti da li i koju opkladu oni treba da postave. Atmosfera nekog sportskog događaja je takođe bitna za klađenje.

Na primer, korisnici mogu pre početka smatrati da je neki ishod meča očigledan, ali da naknadno, nakon početka tog susreta uvide da je situacija drugačija i da se u skladu s tim treba kladiti na neki drugi ishod.

Kvote koje ovaj brend daje za klađenje uživo su takođe drugačije od onih pre početka događaja. Ova varijanta brzog klađenja je pre svega i veoma uzbudljiva. Kao dodatak toj opciji, na sajtu Superbet Srbija postoji i opcija za uživo prenos.

Ovo korisnicima daje šansu da gledaju najbolje sportske događaje na sajtu ovog brenda, bez ikakvih dodatnih uređaja. Sve što treba da uradite jeste da imate aktivan i potvrđen nalog, nakon čega ćete moći da koristite ovu opciju za sve događaje dostupne za strimovanje.

Štaviše, možete kombinovati opciju za uživo klađenje sa opcijom za prenos uživo jer vam to daje veoma dobar pregled atmosfere sportskih događaja, što dalje može povećati uspešnost vašeg klađenja. U većini slučajeva, za mečeve za koje live streaming nije dostupan postoji takozvana livescore opcija.

Ta opcija podrazumeva grafički prikaz nekog duela sa svim bitnim detaljima kao što su napadi, slobodni udarci, faulovi, korneri, kartoni, ofsajdi i drugi bitni statistički podaci za druge sportove.

FOTO: Superbet

 

 

Superbet aplikacija

Napuštate svoj dom a i dalje želite da uživate u klađenju na neke od svetski poznathih sportskih događaja? Tu uskače Superbet mobilna aplikacija koja vam to može omogućiti. Bez obzira gde ste, sve što vam treba za korišćenje aplikacije ovog operatera jeste stabilna internet konekcija.

Aplikacija ovog brenda dostupna je i za Android i za iOS uređaje. Android aplikacija se nalazi na Play Store-u dok se ona za iOS uređaje nalazi na App Store-u. Obe aplikacije možete preuzeti za tili čas jednim klikom na dugme za preuzimanje. 

Procedura za instalaciju je isto laka zbog toga što se obavlja automatski. Ova aplikacija neće zauzeti ni previše prostora na vašem uređaju jer nije prevelika. Sistemski zahtevi koji idu u paketu sa ovom mobilnom aplikacijom nisu previše visoki.

To jest, svi najnoviji i relativno novi uređaji će bez problema moći da je pokrenu. Kada se aplikacija instalira i pokrene, može se videti dizajn prilagođen pametnim telefonima i tabetima.

Ne samo to, interfejs aplikacije je napravljen tako da izgleda isto kao i glavni desktop sajt, što dalje znači da aplikaciji ne nedostaje nijedna opcija. Sama aplikacija je veoma brza, nema bagova vezanih za skrolovanje niti za iskačuće prozore. Pomenuli smo i da postoji moblini sajt ovog brenda.

Taj sajt je alternativa za sve korisnike koji možda više vole da bez ikakvih instalacija direktno imaju mogućnost klađenja na svojim mobilnim uređajima. Mobilni sajt je vrlo sličan aplikaciji – brz je, ima dobar dizajn i grafiku i nema bagova.

Superbet uplate

Uplatiti depozit znači i doći u poziciju gde se možete kladiti i igrati slot igre. Naravno, uplata depozita nekada može biti i jedan od glavnih koraka prema ostvarivanju neke bonus ponude.

Bilo kako bilo, dobra vest je da je ovaj operater na svom sajtu uvrstio nekoliko metoda plaćanja. Još bolja vest je da su sve one brze, efikasne, ali i najvažnije, bezbedne.

Način uplate Najmanja uplata na dnevnom nivou Najveća uplata na dnevnom nivou Vreme transakcije
Uplata putem bankovnog računa 1 RSD 1.000.000 RSD 24 časa
PaySpot 1 RSD 1.000.000 RSD Istog trenutka
Bankovne kartice 1 RSD 1.000.000 RSD Istog trenutka

 

 

Sve opcije za plaćanje na sajtu ovog brenda su potpuno bezbedne i zaštićene od bilo kakvih malverzacija. Svaka sumniva aktivnost je u najkraćem roku primećena i sankcionisana u skladu sa datim činom.

Superbet korisnička služba

S vremena na vreme, igračima će možda biti potrebna i dodatna pomoć oko nekih opcija na sajtu. Ukoliko se ovo desi, oni će moći da vrlo lako stupe u kontakt s ovim operaterom. Tu je nekoliko Superbet kontakt opcija.

  • Broj telefona (tekstualne poruke za Viber – +381 69 777 115)
  • Chat podrška
  • Kontakt putem mejl adrese

Veoma bitan faktor vezan za Superbet korisnički servis jeste i taj da će igrači moći da koriste njegove usluge 24 časa, sedam dana u nedelji. To nije sve, na sajtu operatera se nalazi i segment sa najčešće postavljanim pitanjima kome korisnici mogu pristupiti.

Vrlo lako se može desiti da ne morate uopšte ni da kontaktirate sa agentima korisničke službe već da na tom mestu nađete odgovore na svoja pitanja i razrešite svoje nedoumice. Ovo svakako ne znači da podrška ovog brenda nije responzivna.

Superbet slot

Slot sekcija ovog operatera je u razvoju. Kada pogledamo bolje, shvatićemo da je u usponu. Ona sadrži već 420 različitih slot igara. Slot igre koje su dostupne su rezultat saradnje sa nekim od vodećih svetskih slot provajdera. Brendovi takvog tipa poznati su po vrlo zanimljivim igrama, sa izvanrednom grafikom i zvukom visokog kvaliteta.

Šansa da igrate slot igre od kojih je svaka posebna na svoj način vas neće ostaviti ravnodušnim. Pored toga, u sekciji sa slot igrama nalaze se i igre uživo. Neke od njih podrazumevaju više vrsta ruleta, blekdžeka, bakare, i TV igara.

Deo sajta ovog operatera gde možete naći slot igre je poseban i zbog toga što postoje turniri vezani za ovaj tip igara. Tu su i neke od opcija svojstvene samo ovom brendu, kao na primer Superspin, Super Izazov, i druge.

FOTO: Superbet

 

 

Ugrabi Superbet slot bonus

Bezbednost i sigurnost

Broj jedan prioritet legalnih brendova jeste bezbednost i sigurnost. Superbet Srbija je naravno, jedan od operatera sa istim prioritetom. Pošto je ovaj brend zvanično licenciran za rad u ovom regionu, možete biti uvereni da su usluge koje pruža operater u potpunosti legalne i maksimalno bezbedne.

Sve opcije koje se nalaze na sajtu su dizajnirane tako da odgovaraju standardima koje nameću pravila iz ovog regiona. Pod ovim podrazumevamo baš sve aspekte, i one za plaćanje a i sve ostale koje su vezane za igre na sreću.

Za slučaj da i sami želite da proverite kako funkcioniše ovaj operater, možete posetiti zvaničnu stranicu i pročitati politiku privatnosti, uslove i odredbe korišćenja, kao i delove o politici žalbi i politici kolačića. I sam brend se takođe trudi da pored svega navedenog promoviše i odgovorno igranje.

Superbet zaključak

Superbet je jedan od retkih operatera u ovom regionu koji kod igrača zaista može napraviti razliku u online klađenju. Sa mnogim ponudama za nove i postojeće korisnike, kao i velikoj sportskoj sekciji sa jedinstvenim ishodima za klađenje i kompetentnim kvotama, jasno je da je ovaj brend svoj status zaslužio.

Tu su i mobilne aplikacije za Android i iOS koje može s lakoćom koristiti. Metode plaćanja koje su dostupne su jako efikasne, brze, njihova bezbednost je na najvećem nivou.

Igrači će biti u mogućnosti da sa ovim operatrom kontaktiraju na više načina i razreše bilo koje potencijalne probleme ili nedoumice. Naša recenzija bi dodala samo jednu stvar na celom sajtu, a to je opcija za kontakt pozivom putem broja telefona.

Prednosti Superbet-a Nedostaci Superbet-a
Veliki broj promocija. Opcija za stupanje u kontakt pozivom na broj telefona još uvek nije prisutna.
Široka ponuda sportova, ishoda za klađenje koji dolaze zajedno sa kompetitivnim kvotama.  
Visoko funcionalna aplikacija za Android i iOS, kao i odgovorna korisnička podrška.  

 

 

Otvori nalog na Superbet-u

Superbet najčešće postavljana pitanja

Poslednja reč naše recenzije svodi se na značajne informacije u vezi sa Superbet Srbija brendom.

Kako da otvorim nalog?

Registracija na ovom sajtu uključuje popunjavanje forme podacima kao što su mejl adresa i korisničko ime, a zatim i informacijama poput imena, fizičke adrese i broja telefona. Nakon ovoga, korisnici treba da pošalju svoje podatke i aktiviraju nalog.

Kako da uplatim sredstva na nalog?

Pre svega, igrači treba da odu na sajt brenda i uloguju se na svoj nalog. Posle toga, korisnici treba da pronađu sekciju za uplate, odaberu način plaćanja, opredele se za iznos i potvrde ovu proceduru.

Kako da napravim online opkladu?

Posle uspešnog kreiranja naloga, naredni korak za igrače podrazumeva prijavljivanje. Onda, korisnici treba da uplate svoj prvi depozit i otvore sekciju za sport. U okviru sekcije za sportsko klađenje, igrači treba da odaberu na koji dođajaj će se kladiti, potom da odluče i koliko će biti njihov ulog, nakon čega će potvrditi svoj tiket.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter