0
Domaći fudbal

(POLUVREME) PARTIZAN EKSPRESNO OTVORIO UTAKMICU: Severina posle dva minuta igre savladao golmana Novog Pazara (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 06.11.23 u 15:48

Fudbaleri Partizana u sklopu 14. kolu Superlige vode protiv ekipi Novog Pazara rezultatom 1:0 posle privih 45. minuta.

Kakvo otvaranje utakmice! Partizan je poveo več posle dva minuta igre, loptu je dobio Severina na desnom boku, ušao je u sredinu i preciznim udarcem pogodio desni ugao gola Novog Pazara. Partizan je nastavio sa napadima pa je tako Natho za malo imao priliku da poveća prednost na 2:0 već u 8. minutu, ali je Mirković sigurno reagovao. Nastavile su se uglavnom preko Saldanje koji je očigledno „gladan“ za golom, ali Mirković za sada igra vrhunsku utakmicu. Prvi ozbiljni napad Pazaraca došao je preko Flore, bio je to topovski udarac Portugalca koji igra u dresu Novog Pazara, srećom po Jovanovića lopta je išla pravo u njega i te je uspeo da izbaci loptu na stranu. Pazarci su nastavili da pritiskaju, Partizanovi igrači su ostavili su samog Adema Ljajića, to priliku nije propustio i odmah je po prijemu lopte uputio udarac ka golu Partizana. Ponovo je bio dobro postavljen Aleksandar Jovanović koji je bez većih problema odbranio ovaj pokušaj Ljajića. Gledali smo izuzetno uzbudljivo prvo poluvreme, nadama se da će se i drugo igrati istim intezitetom!

Crno-beli se nalaze u seriji od 11 pobeda u nizu, i pokušaće da tu seriju trijumfa nastave i posle teškog gostovanja ekipi Novog Pazara.

Partizan se nalazi na prvom mestu tabele Superlige Srbije sa 34 boda, dok je Novi Pazar sedmi sa 17 bodova.

Meč se igra bez prisustva publike.

Novi Pazar: Mirković – Lazić, Azemović, Sise, Floro – Momčilović, Đinho, Ergelaš, Milojević – Ljajić, Karaklić

Partizan: Jovanović – Filipović, Marković, Ilić, Antić – Kanute, Belić – Severina, Natho, Zahid – Saldanja

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

@pbg.news је поделио/ла објаву

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter