0
Fudbal

from left (TOP) Strahinja Pavlovic Aleksandar Mitrovic Milos Veljkovic Nikola Milenkovic Sergej Milnkovic-Savic goalkeeper Vanja Milinkovic-Savic (DOWN) Nemanja Gudelj Dusan Tadic Andrija Zivkovic Filip Mladenovic Sasa Lukic the Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Brazil and Serbia, 24. Novembar 2022 foto: STARSPORT

PROBLEMI ZA SRBIJU PRED ODLUČUJUĆI MEČ: Orlovi bez jednog od ključnih igrača napadaju Bugare!?

Objavljeno: 06.11.23 u 12:18

Sergeja Milinković-Savića čeka produžena pauza zbog povrede kolena, izveštavaju saudijski mediji.

Vezista Al Hilala će, prema navodima, morati da se suzdrži od igranja fudbala u narednih dve do šest nedelja zbog problema s izvrtanjem kolena, kako je prenela „Saudi gazet“.

Milinković-Savić je pretrpeo povredu tokom meča protiv Al Fateha u 12. kolu saudijske Pro lige, a nakon toga je podvrgnut magnetnoj rezonanci u nedelju. Ipak, treba istaći da bi ovu vest trebalo uzeti s određenom dozom opreza, s obzirom na to da su saudijski mediji nedavno izvestili o povredi Aleksandra Mitrovića, a istog dana je on igrao i postigao gol.

Unatoč tome, činjenica da Milinković-Savić nije putovao s ekipom na gostovanje Mumbaju na meč azijske Lige šampiona u ponedeljak (15h) ukazuje na to da ima ozbiljnih problema.

Ako se informacija pokaže tačnom, to će biti značajan izazov za Dragan Stojkovića Piksija, posebno pred presudan duel Srbije u kvalifikacijama za EURO 2024 protiv Bugarske u Leskovcu, zakazan za 19. novembar.

Do sada je Milinković-Savić odigrao 13 utakmica za Al Hilal, postigavši četiri gola i zabeleživši dve asistencije.

Standings provided by Sofascore
5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter