3
Evroliga

Partizan - Crvena Zvezda, ABA Liga, ABA Liga, Belgrade, Serbia, on Oct. 30, 2023. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PROBLEM ZA PARTIZAN: Situacija oko dovođenja Kabokla se zakomplikovala, možda će reagovati i Evroliga!

Objavljeno: 06.11.23 u 16:33

Evo oko čega se podigla zbrka

Transfer brazilskog reprezentativca Bruna Kabokla u Partizan se suočava sa novim izazovima, kako Venecija odlučno brani svoje interese. Iako su se očekivale vesti o Kaboklovom dolasku u Partizan, Venecija nije spremna da odustane bez borbe.

Prema informacijama koje je podelio brazilski novinar Diegao, situacija nije blizu rešenja. Venecija planira da prijavi slučaj Evroliginoj disciplinskoj komisiji, što može potrajati i do dva meseca pre nego što se donese odluka.

Iako su se pojavile kontroverze oko Kaboklovog ugovora sa Venecijom, Partizan nije spreman da odustane od igrača. Klub je odlučan da se bori za Kaboklove usluge do poslednjeg trenutka.

Kaboklo je tokom leta potpisao ugovor sa Venecijom vredan 800 hiljada evra na dve godine, ali se nikada nije pridružio ekipi zbog nesuglasica oko ugovora. Ovaj talentovani igrač je nedavno viđen u Areni u dresu Partizana, dajući nadu navijačima da bi mogao postati deo crno-belih redova. Uprkos izazovima, Partizan ostaje uporan u nastojanjima da dovede Kabokla i dodatno ojača svoj tim.

42
8

3 Komentara

  1. Nema tu nikakve komplikacije. Igrač ima važeći ugovor i ne može tek tako da ga jednostrano raskine. Partizan će morati da se dogovori sa Venecijom oko visine obeštećenja koje neće biti manje od 300 – 400 hiljada evra.

    1
    1
    Odgovori
  2. ..ybg…ako moze mADAR u fENER da napravi ‘transfer’ a jos se vodi kao igrac KKP, ste ne bi i ovaj tom istom ‘logikom’…PS..pitaj Zoc zalizanog za savet u vezi transfera Kabokla u KKP ili preslikajte mADAROV..!!!

    4
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter