1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN SVE PREŽIVEO U PAZARU: Klub sa obale Jošanice propustio priliku da otkine bodove lideru! (VIDEO)

Objavljeno: 06.11.23 u 16:52

Sjajna utakmica u Raškoj oblasti

Fudbaleri Partizana su došli do pobede protiv ekipe Novog Pazara u meču 14. kola Mozzart Bet Superlige rezultatom 0:1.

Partizan je poveo več posle dva minuta igre, loptu je dobio Severina na desnom boku, ušao je u sredinu i preciznim udarcem pogodio desni ugao gola Novog Pazara.

Partizan je nastavio sa napadima pa je tako Natho za malo imao priliku da poveća prednost na 2:0 već u 8. minutu, ali je Mirković sigurno reagovao. Nastavile su se uglavnom preko Saldanje koji je očigledno gladan za golom, ali Mirković za sada igra vrhunsku utakmicu. Prvi ozbiljni napad Pazaraca došao je preko Flore, bio je to topovski udarac Portugalca koji igra u dresu Novog Pazara, srećom po Jovanovića lopta je išla pravo u njega i te je uspeo da izbaci loptu na stranu.

Pazarci su nastavili da pritiskaju, Partizanovi igrači su ostavili su samog Adema Ljajića, to priliku nije propustio i odmah je po prijemu lopte uputio udarac ka golu Partizana. Ponovo je bio dobro postavljen Aleksandar Jovanović koji je bez većih problema odbranio ovaj pokušaj Ljajića. 

Domaći nastavljaju da igraju u visokom ritmu kako je sudija označio početak drugog poluvremena, a onda je u 52. minutu Ergelaš imao odličnu priliku da postigne pogodak, ali je sa par metara pogodio samo Jovanovića.

Sedam minuta kasnije Zahid je mogao da matira Mirkovića, ali je golman Novog Pazara odličnom reakcijom uspeo da sačuva svoju mrežu netaknutu.

Već u 61. minutu Sejduba Suma, bivši igrač crno-belih, mogao je da matira Jovanovića, ali je Marković reakcijom u poslednjem momentu sprečio izjednačenje.

I još jednu priliku je u 75. minutu imao Novi Pazar kada je Sise promašio ceo gol sa metar-dva od gol linije, jasno je bilo u tim momentima da domaći imaju više od igre.

Standings provided by Sofascore

4
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter