0
Fudbal

FOTO: Printscreen/Twitter

MITROVIĆ NASTAVLJA DA REŠETA: Srbin na sedmoj utakmici u nizu zatresao mrežu u dresu Al Hilala! (VIDEO)

Objavljeno: 06.11.23 u 18:33

Nalazi se u odličnoj formi

Srpski fudbalski napadač Aleksandar Mitrović nastavlja da briljira u dresu Al Hilala, postavši junak najnovije pobede svoje ekipe nad Mumbaj Sitijem u okviru AFC Lige šampiona.

Mitrović je započeo utakmicu na klupi, ali je ušao u igru u 75. minutu i samo deset minuta kasnije, u 85. minutu, posle sjajne asistencije Malkoma, zatresao mrežu glavom za konačnih 2:0 u korist Al Hilala.

Ovaj gol označio je Mitrovićev sedmi uzastopni meč u kojem je bio strelac. Njegov neverovatan niz započeo je u dresu srpske reprezentacije protiv Crne Gore. Tokom ovog niza od sedam mečeva, Mitrović je postigao ukupno 11 golova.

U Al Hilalu, Mitrović je pokazao izuzetnu golgetersku formu. Na 17 odigranih mečeva za ovu ekipu, postigao je impresivnih 16 golova i zabeležio tri asistencije. Njegovi izuzetni učinci su pomogli Al Hilalu da se nađe na deobi prvog mesta u grupi D AFC Lige šampiona zajedno sa Navbahorom iz Uzbekistana, oba tima sa po 10 osvojenih bodova. Obe ekipe se nadaju plasmanu u narednu fazu takmičenja, a konkurencija je veoma jaka, što čini Mitrovićev doprinos timu još dragocenijim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter