0
Fudbal

FOTO: twitter/@crvenazvezdafk

MILIJAŠ PRED VAŽAN MEČ SA LAJPCIGOM: Imamo imperativ pobede, ali nam to nije cilj

Objavljeno: 06.11.23 u 11:40

Milijaš ističe i da je ovo odlična prilika za mlade igrače da se dokažu pred domaćom publikom

Omladinci Crvene zvezde sutra će u okviru četvrtog kola grupe G Lige šampiona mladih u 16 časova dočekati ekipu Lajpciga, na stadionu Voždovca.

Trener omladinske selekcije crveno-belih Nenad Milijaš izjavio je da su njegovi fudbaleri željni dokazivanja u Ligi šampiona.

„Vezali smo dve pobede u domaćem prvenstvu, nakon poraza u Nemačkoj, što nam je bilo od suštinskog značaja na polju samopouzdanja. Momci su se psihološki izdigli i među sobom su kreirali snažnu grupu, gde jedni druge posmatraju kao prijatelje. To su faktori predodređeni za uspeh. Pred nama je izuzetno važan duel protiv odličnog protivnika. Analizirajući meč u Lajpicu imali smo mogućnost da upoznamo našeg rivala izbliza i uverimo se u prednosti i mane koje poseduje. Sve će nam to poslužiti u pripremi utakmice, kako bi odigrali još bolje“ – rekao je Milijaš.

Milijaš ističe i da je ovo odlična prilika za mlade igrače da se dokažu pred domaćom publikom.

„Biće ovo prilka da ponovo ostvarimo pozitivan rezultat pred domaćom publikom i navijačima, koji će siguran sam pružiti podršku mladim igračima. Posmatrajući tabelu deluje da imamo imperativ pobede, ali naprotiv cilj nam je razvoj igrača. Rezultat će sam stići kao plod predanog rada, ogromnog zalaganja i fudbalskog kvaliteta“ dodao je Milijaš.

Standings provided by Sofascore

 

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter