0
Kladionica

FOTO: Admiralbet

IMATE PROBLEM SA NESANICOM? Evo šta može da pomogne ako ne možete da zaspite uveče!

Objavljeno: 06.11.23 u 18:11

Jednostavan trik za koji tvrde da bi mogao da bude od pomoći

Nesanica je jedan od velikih problema današnjice. Ko je bar jednu noć proveo budan zna da nema nežnije, ali ni mučnije tiranije od nesanice. Istraživanja pokazuju da oko 10% Ijudi pati od hronične nesanice, a čak 40% žena i 30% muškaraca ima bar povremeno probleme sa spavanjem.

Lista mogućih uzroka je dugačka, ali postoji nekoliko trikova za koje naučnici tvrde da bi mogli da budu od pomoći. U nedavno objavljenoj studiji u saradnji s UT Health Science Center u Hjustonu i Univerzitetom u Južnoj Kaliforniji, istraživači su utvrdili da topla kupka jedan do dva sata pre spavanja može značajno poboljšati vaš san. Nakon tople kupke ili tuširanja, telo donosi veliku količinu protoka krvi na površinu, posebno u ruke i noge. Taj protok krvi donosi toplinu iz jezgra na površinu i odbija toplinu u okolinu, što uzrokuje pad telesne temperature.

Drugi metod borbe protiv nesanice vam možda neće olakšati da brže utonete u san, ali će učiniti vaše noći zanimljivijima. Naime, u toku je nova sezona NBA lige, a s obzirom da postoji vremenska razlika između Srbije i SAD-a, velika većina utakmica se emituje noću. Spektakularni potezi, neverovatna zakucavanja i uzbudljive završnice nas očekuju svake večeri, pa je primera radi, večeras je na programu čak 12 utakmica, gde će petorica naših igrača imati priliku da se dokaže protiv najboljih. Najpre se od 1 čas posle ponoći sastaju Orlando i Dalas, dok će pola sata kasnije Majami dočekati Lejkerse. U istom terminu Klipersi gostuju Niksima, da bi od 2 časa snage odmerili Oklahoma i Atlanta. Za kraj, Denver će ugostiti Nju Orleans od 3 sata, a svaka utakmica je još uzbudljivija ako se na nju odigra tiket, pa ako neko misli da će dvostruki MVP lige, Nikola Jokić, postići više od 35 poena, 15 skokova i 10 asistencija noćas protiv Pelikansa može da računa na kvotu 20, samo na sajtu AdmiralBet.rs. Pored ovog specijala, kladionica AdmiralBet je po istoj kvoti spremila i opkladu da će Lebron ubaciti 30+ poena uz 10+ skokova i 7+ asistencija, dok je kompletna ponuda za poene, skokove ili asistencija igrača dostupna na ovom linku, i važi za jednu od najširih i najsveobuhvatnijih na teritoriji Srbije.

Celokupna NBA ponuda je dostupna svim igračima sa otvorenim AdmiralBet korisničkim nalogom, što se može kompletirati u svega par koraka na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara jesenjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i dodatnih 100% bonusa u iznosu do 40.000 dinara.

Istražite kompletnu ponudu na AdmiralBet.rs, prekratite vaše duge i neprospavane noći i naplatite svoje poznavanje najjače svetske košarkaše lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter