0
Domaći fudbal

FOTO: Spartak Subotica

GOSTI VEČERAS VEOMA DOMINANTNI: Subotica i Kruševac večeras bez bodova – Braća Luković obeležili veče! (VIDEO)

Objavljeno: 06.11.23 u 21:21

Gosti veoma dobri danas.

U okviru 14. kola Superlige Srbije ekipa subotičkog Spartaka je na svom terenu dočekala ekipu kragujevačkog Radničkog 1923.

Bodovi su bili od velikog značaja, kako jednoj, tako i drugoj ekipi, a dobre igre iz prethodnog perioda potvrdili su gosti, slavivši sa 1:3.

Vodeći pogodak postigao je Bevis u 65. minutu utakmice na asistenciju Simovića, da bi se strelac u 80. minutu našao u ulozi asistenta, a egzekutor je bio sjajni Vidakov. Treći pogodak za goste bio je nakon autogola Kerkeza, da bi jedini pogodak za domaćina, postigao Todoroski.

 

Odigran je i duel Napretka i IMT-a u Kruševcu, a tamo smo takođe videli dominantnu partiju gostiju. Braća Luković režirali su novu pobedu ‘Traktorista’. Prvo je u 5. minutu pogodio Luka, da bi u 30. sa bele tačke prednost povisio Miloš Luković. Povećao rezultat u 70. minutu je Miloš Luković svojim drugim pogotkom, na asistenciju Delevića, a konačnih 0:4 postavio je Luka Luković.

Пласман обезедио Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter