0
Evroliga

Head coach Oded Kattash (C) Bonzie Colson (L) Darrun Hilliard and Lorenzo Brown (R) during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Maccabi Playtica Tel Aviv at Stark Arena on November 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DA LI ĆE BITI PUBLIKE NA MAKABIJU? Poslednje informacije malo rasvetlile situaciju oko domaćinstva „ponosa Izraela“ u Beogradu!

Objavljeno: 06.11.23 u 16:11

Sada je sve malo jasnije

U četvrtak, ekipa Makabi iz Tel Aviva će kao domaćini odigrati svoj prvi meč protiv Bajerna u Beogradu, ali ovaj susret će se odigrati bez prisustva publike.

Ova odluka je doneta radi sigurnosti svih učesnika, a uprkos tome, nije potvrđeno da će se ista mera primenjivati i na buduće utakmice koje će izraelski tim igrati u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

Odluke o prisustvu publike na budućim mečevima će se donositi nedelja za nedeljom, uzimajući u obzir specifičnosti svake pojedinačne utakmice. Nakon meča sa Bajernom, Makabi će u narednim nedeljama odigrati još dva susreta u Beogradu, protiv Olimpijakosa i Barselone.

Ova odluka pokazuje oprez i pažnju koju sportske organizacije posvećuju bezbednosti svih učesnika tokom trenutne situacije, i pratiće se dalje preporuke i smernice kako bi se osiguralo sigurno odigravanje sportskih događaja u Beogradu.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter