0
Evropske lige

FOTO: FK Crvena zvezda

BAHAR POSLAO JASNU PORUKU PRED LAJPCIG: „To nije u Zvezdinom i mom DNK!“ (VIDEO)

Objavljeno: 06.11.23 u 17:20

Čeka nas uzbudljva utakmica

Uoči meča četvrtog kola grupne faze Lige šampiona šef stručnog štaba Crvene zvezde Barak Bahar poručio je da će njegov tim protiv Lajpciga ići na pobedu.

Šampion Srbije će uzvratiti gostoprimstvo Nemcima koji su na svom terenu pre dve nedelje slavili sa 3:1, a u isto vreme biće odigran i drugi meč grupe G između Mančester sitija i Jang Bojsa.

Svaka utakmica je važna, od početka do kraja, situacija je takva da verujem u tim i ne plašim se. Izaći ćemo da igramo našu igru, kao što je smo igrali i u Nemačkoj kada nismo odustajali – rekao je Bahar.

U prvom meču smo imali dobre momente, na početku do primljenog gola i na startu drugog poluvremena. Lajpcig je dobar tim, ima brze igrače, ali mi ćemo se boriti. Važno je da se zajedno branimo i da napravimo balans između linija tima – istakao je Bahar na konferenciji za medije.

On je dodao da njegova ekipa nikada neće igrati tako da bude zadovoljna remijem.

To nije ni u mom, ni u DNK Zvezde. Prošla utakmica je pokazala da možemo da napravimo puno stvari protiv Lajpciga, kada smo u presingu možemo da postignemo gol protiv svake ekipe. Biće drugačije jer se igra pred našim navijačima – naglasio je Bahar i dodao da će ekipa učiniti sve da ih obraduje jer su svi zajedno svesni značaja meča.

Ovaj meč protiv Lajpciga je važan, može da bude prekretnica sezone, rekao je Zvezdin trener.

Verujem u tim, a posle toga idu nove obaveze, prvo u prvenstvu – poručio je Bahar.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter