0
ATP
Novak Đoković

FOTO: Starsport

NIKAKO DA NAUČE DA GA TIME HRANE, ALI NEKA IH: Nole jači od publike u Parizu!

Objavljeno: 05.11.23 u 17:30

Sjajno izdanje za srpskog tenisera.

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković je pobedio Grigora Dimitrova rezultatom 2:0 (6:4/6:3) i osvojio sedmu titulu na  Masters turniru u Parizu. Tokom čitavog turnira u ‘gradu svetlosti’ publika itekako nije bila nakolnjena Noletu, žviždala mu je, ometala, ali on je uprkos tome, došao do novog naslova.

Nikako da nauče tzv. ‘gospoda’ da nikada neće nauditi Đokoviću time što mu zvižde i što ga ometaju. Smeta im što je neki  Srbin  najbolji sportista ikada, ali to našeg Novaka hrani i ne mogu mu ništa. Naravno, tu nije samo publika, već i sudije koje su u prošlosti imale skandalozne odluke, a da, naravno nećemo da zaoboravimo ni organizatore turnira, posebno Australijan Opena. 

Koliko god da ga zaustavljaju, pokušaju da ga ponize, on se vrati jači nego što je bio i svojim prkosom i inatom im pokaže gde im je mesto i da je on najbolji. Nisu uspeli da mu pokvare pobedu ni protiv Runea, ni Rubljova. Nakon masovnih zvižduka protiv  Danca  gde je bio na ivici da izgubi dali smu dodatnu snagu što ga mrze i on je došao do pobede, ali, oni nikako da nauče.

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter