0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

NEDOVIĆ STAO U ODBRANU SAIGRAČA I LIDERA: Ne razumem ljude koji ga kritikuju, on se ovako nikada nije borio!

Objavljeno: 05.11.23 u 22:37

Oporavio se od povrede odlični šuter.

U derbiju šestog kola AdmiralBet ABA lige sastali su se košarkaši Crvene zvezde i podgoričke Budućnosti od 19 časova u ‘Štark areni’. Meč je završen rezultatom 95:86 u korist prvaka Srbije.

Nakon meča, Nemanja Nedović rekao je sledeće.

Mislim da je bila lepa utakmcia za gledanje. Obe ekipe su bile efikasnije. To se nažalost trenerima ne dopada. Odbrana je mogla da bude dosta bolja, ali opet, zaista odigrali smo sjajno u napadu sa sjajnim protokom lopte. Pozitivne stvare ćemo da zadržimo, a loše da ispravimo„, rekao je Nedović.

Nakon povrede rekao je sledeće.

Užasno sam se osećao. Baš te utakmice da propustim u sezoni mi je neralno. Ne znam da li će se ikada ponoviti da se igra derbi za derbi u dve različite lige, ali dobro… iskoristio sam vreme da se oporavim. Sigurno da moje prisustvo olakšava posao bekovima koji igraju sa loptom„.

Najveću pomoć imaće Miloš Teodosić koji je bio na meti kritika što Nedoviću nikako nije jasno.

Što se tiče Miloša. … Ne razumem ljude koji ne primećuju da on sa 36 godina igra sa ovakvim žarom, da se ovako bori… Nikada ga nisam video ovakvog. Možda iz te želje napravi neku grešku, ali to je sve iz najbolje namere. On je i dalje majstor košarke. Mnogo mi je drago što je počeo da igra dobro. Rekao sam mu protiv Bajerna: „Pobedi samo još ovu utakmicu i ja se vraćam da ti pomognem„.

Otkrio je Nedović da je mogao i ranije da zaigra.

Mogao sam da igram protiv Bajerna, ali sa trenerom je bio dogovor da preskočim taj meč, da imam više vremena za trening„, završava Nedović.

17
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter