0
ATP

FOTO: Starsport

DIMITROV RASPOLOŽEN PRED SUSRET SA NOVAKOM: ‘Živim za ovakve trenutke!’

Objavljeno: 05.11.23 u 13:05

‘Tenis mi sve više znači, a rezultat mečeva nije toliko bitan.’

Bugarski teniser, Grigor Dimitrov je pred finale Matersa Parizu protiv Novaka Đokovića je rekao da je živi za ovakve trenutke i da je cela ova avantura netipična.

-Neću da plačem, ali sam bio veoma emotivan posle meča. Ja samo živim u ovom trenutku jer je cela avantura u poslednje vreme bila vrlo netipična. Tenis mi sve više znači, a rezultat mečeva nije toliko bitan – jasan je Bugarin.

Dimitrov do finala stigao pobedom nad Cicipasom pa se osvrnuo i na taj duel.

-Morao sam da ostanem u igri i znao sam da je to sve što mogu da uradim. On je dosta podigao svoj nivo kako je meč prolazio i ceo duel je bio veoma napet. Na kraju sam ipak bio spreman za taj-brejk u trećem setu. Prvih pet poena u tajbrejku za mene je bilo veličanstveno – naveo je on.

Dodao je da je morao svaku šansu da iskoristi protiv Grka koji ume da bude nezgodan.

-Morao sam da iskoristim ove šanse jer je to jedina opcija protiv ovako kvalitetnih tenisera. Nastavio sam da budem fokusiran i to je takođe bilo veoma važno. Svaki put kada bih udario loptu, uradio sam nešto značajno sa njom – zaključio je Dimitrov.

Podsetimo, meč između Novaka Đokovića Grigora Dimitrova igra se danas od 15 časova.

NOLE PRED DUEL SA DIMITROVIM: ‘Drago mi je da ljudi smatraju da sam nepobediv!’

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter