0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA RUTINSKI PROTIV RADNIKA: Kanga sa penala potvrdio pobedu! (VIDEO)

Objavljeno: 04.11.23 u 20:04

Novi primljen gol je pokvario celokupan utisak tokom prvih 70 minuta

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Radnika iz Surdulice rezultatom 3:1 u okviru 14. kola MozzartBet superlige Srbije.

Odlično je izgledao tim Baraka Bahara u prvih 45 minuta. Konstantno su napadali i kružili oko gola gostiju a nagrada je stigla u 19. minutu, kada je 18-godišnji napadač, Jovan Mijatović, zatresao mrežu Ranđelovića sjajnim volej udarcem sa 11 metara.

 

 

Pokušavali su domaći da dođu do još jednog gola ali je rezultat do kraja poluvremena ostao nepromenjen. Drugo poluvreme počelo je na najbolji mogući način za Zvezdu. Nakon odličnog centaršuta Kangve, odlično se snašao Uroš Spajić, koji je glavom postigao svoj prvi gol ove sezone.

 

 

Taman kada se činilo da će „crveno-beli“ rutinski privesti meč kraju, na scenu je stupio Nemanja Tomašević. Krilni fudbaler Radnika je uzeo loptu na 35 metara od gola Zvezde, vukao je 10-ak metara aonda levom nogom uputio projektil koji je od stative završio u mreži Glazera.

 

 

Nije to poremetilo fudbalere Zvezde, koji su nastavili da stvaraju šanse a pobedu je sa penala potvrdio Gabonac, Gejlor Kanga u 90. minutu meča. Izabranici Baraka Bahara sada zaostaju 3 boda za Partizanom uz utakmicu više.

 

 

Standings provided by Sofascore

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter