1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MOĆNA PORUKA DELIJA: „Kada svi sumnjaju u tebe, ti izađi i pokaži im da greše“! (FOTO)

Objavljeno: 04.11.23 u 18:17

Da li će fudbaleri obrnuti novi list?

Fudbaleri Crvene zvezde trenutno igraju meč 14. kola MozzartBet superlige Srbije protiv Radnika iz Surdulice.

Crveno-beli“ dočekuju ovaj duel u ne baš najboljoj formi, nakon remija u sredu protiv TSC-a 1:1. Aktuelni šampion Srbije zaostaje velikih 6 bodova u odnosu na Partizan i čini se da više nemaju prava na kiks.

Da bi motivacija izabranika Baraka Bahara bili na maksimumu, pobrinule su se Delije. Naime, najvatrenije pristalice kluba sa Marakane, napisale su pismo za svakog pojedinačnog fudbalera „crveno-belih„. Pisma su ostavljena ispod dresa svakog igrača a poruka na njoj je zaista moćna.

 


 

– Pišemo ovo da biste svi vi koji ne znate gde ste došli i šta je za nas Crvena zvezda shvatili. Zbog grba koji danas nosite na dresu ljudi su gubili živote, ostavili svoju mladost na tribinama, kako na našem tako i na raznim drugim stadionima. Takođe, vi koji ste tu godinama morali bi da se setite svega iz prošlosti. Zbog ovih gore navedenih razloga, krajnje je vreme da shvatite koju težinu ima dres koji nosite, i da nije dovoljno da samo kažete da ste se trudili. Klub za koji igrate ima dušu.

– Nije to neki lažni Mančester siti, koji misli da parama može sve da se kupi ili tamo neki veštački Lajpcig. Ovo je Zvezda! Zvezda je život! Zato danas pokušajte od početka, shvatite da ste deo velike priče, tradicije, da želimo da vas za 10 godina pamtimo kao majstore fudbala koji su podigli naš klub na još veći nivo! Izađite danas nja teren i budite deo nas, verujte nam, svideće vam se! Kad svi sumnjaju u tebe, ti izađi i pokaži im da greše! Delije Sever – stoji u poruci navijača Zvezde.

8
0

1 Komentara

  1. Meni je žao Mitrovića koga kao izrazitog dešnjaga kome lijeva noga sluzi za oslonac i sa njom ne zna nista unistavaju na lije om krilu !Kako to niko ne vidi ?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter