1
Evroliga

head coach Zvezdan Mitrovic Euroleague basketball match between Crvena Zvezda and Asvel in Belgrade, Serbia Novembar 15. Beograd, Srbija 15.11.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

MITROVIĆ ZAGRMEO NA EVROLIGAŠE, DOTAKAO SE I OBRADOVIĆA: „To je prava cirkuska predstava“

Objavljeno: 04.11.23 u 23:53

Partizan i Crvena zvezda su startovali u Evroligi sa identičnim rezultatom, ostvarivši po dve pobede i četiri poraza, trenutno se nalazeći u donjem delu tabele.

Nedavno su se crveno-beli odlučili za promenu na trenerskoj klupi, doveli su Janisa Sferopulosa umesto Duška Ivanovića, dok u taboru crno-belih takva promena nije bila tema.

Situaciju oko ovih večitih rivala komentarisao je i crnogorski stručnjak Zvezdan Mitrović, koji je izneo svoje mišljenje u intervjuu za Meridian Sport. Izrazio je svoje nezadovoljstvo učestalim promenama na trenerskim pozicijama klubova u Evroligi.

– Nervira me stalno menjanje trenera. To je prava cirkuska predstava. Pa čak i Nenad Čanak je došao u Turk Telekom, sve je bilo potpuno novo, a odmah su ga smenili. U Crvenoj zvezdi to već postaje tradicija. Klubovi prave selekciju, naprave grešku, ali umesto da promene dvojicu igrača, najlakše je smeniti trenere. Kao da smo potrošna roba. Sećate se kakvi su komentari bili za Partizan prošle sezone? Bili su užasni. Ali onda se situacija preokrenula – izjavio je Mitrović.

Posebno je naglasio svoje mišljenje o tome kako se trenutno živi Željko Obradović, koji je i pored lošijih početnih rezultata i dalje ostao na klupi crno-belih.

– Hiljadu puta bi bio smenjen. Ali šta se dešava nakon toga? Partizan sada igra najbolju košarku u Evropi. I to je ubedljivo najbolja igra – rekao je Obradović

56
10

1 Komentara

  1. Kako da kažem s da me uvrefim nikoga. Mislim da svi imaju pravo na svoje mišljenje, da plaču ili se smeju, bla bla bla. Od komentara ovakvih trenera nije ništa poznato. Utakmica je bila veoma fer i korektna i ne vidi m povod takvom komentaru …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter