0
Fudbal

FOTO: Twitter/ Inter Miami

MESI ZATVORIO MOGUĆNOST POVRATKA U EVROPU: ‘Moja misija je tu gotova!’

Objavljeno: 04.11.23 u 13:45

‘Mogao sam da se vratim u Barselonu, ali se nije dogodilo.’

Fudbaler Inter Majamija, Lionel Mesi je u razgovoru za francuski ‘Lekip‘ istakao je da je postojala mogućnost da se vrati u  Barselonu, ali da se nije dogodilo.

 -Mogao sam da se vratim u Barselonu, ali se nije dogodilo. Kada sam odlazio 2021. godine, dogodilo se iznenada. Moja prva ideja uvek je bila da se vratim kući, da ponovo igram u dresu Barselone, da tamo završim karijeru. O tome sam oduvek sanjao. Ali, nije bilo moguće. Zato sam odlučio da dođem u Inter Majami – naveo je.

Dodao je da sada ima više vremena za porodicu.

– Imao sam mnogo ponuda. Potpuno različitih. Od Barse, drugih evropskih klubova, iz Saudijske Arabije… Ali, mi smo odmah izabrali Majami i srećni smo zbog toga, jer se ovde osećamo jako dobro. Uživamo u svakom danu provedenom sa porodicom. Možemo mnogo toga da radimo zajedno, mogu da budem svakog trenutka sa suprugom i decom, koja su mi najviše nedostajala. Majami je spektakularan grad, sa sjajnom klimom – jasan je on.

Zatvorio mogućnost povratka u Evropu.

 Jeste, mislim da je tako. Hvala bogu, imao sam tu sreću da ostvarim fenomenalnu karijeru, osvojio sam sve o čemu sam sanjao u Evropi, gde sam igrao tako dugo. Napravio sam novi korak dolaskom u SAD, pa ne verujem da ću se ikada više vratiti da igram u Evropi. Naravno, nedostajaće mi do kraja života igranje Lige šampiona ili La Lige, jer su to utakmice sa posebnim ukusom. Ali, uživam i ovde koliko god mogu, tako da ne osećam frustraciju – istakao je Argentinac.

Vratiće se u Barselonu jednog dana.

 –Znam da ćemo se vratiti da živimo u Barseloni. To je naš dom, gde imamo naše navike, naše prijatelje. Ali, nemam predstavu čime ću se baviti. Nisam o tome ni razmišljao, niti želim. Želim da uživam kao fudbaler u godinama koje su ispred mene, da radim ono što sam oduvek želeo kao dečak. A, kada okačim kopačke o klin, potražiću svoj novi put. Trener? Ne verujem. Ali, sigurno će biti nešto u fudbalu, jer je on ceo moj život – zaključio je Mesi.

MILOJEVIĆ UPOREDIO AL VASLU I ZVEZDU: ‘Nije isto, mnogo je teško opstati na tom nivou!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter