0
Košarka

FOTO: Starsport

ČOVIĆ NEZADOVOLJAN STANJEM U ZVEZDI: ‘Zapali smo u čudnu krizu, to je uticalo psiihološki na derbi!’

Objavljeno: 04.11.23 u 11:50

‘Moralo je da dođe do promene trenera, zadovoljni smo bili sa Duškom Ivanovićem i zahvalni smo mu za sve što smo zajedno radili.’

Predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović gostovao je u emisiji ‘Jutro’ na TV Prva gde je govorio o situaciji u kojoj se nalazi tim sa Malog Kalemegdana. On je istakao da je klub u nekoj krizi koja je počela protiv Žalgirisa da je sve to psihološki uticalo na debi.

– Nismo zadovoljni, zpali smo u čudnu krizu. Počela je porazom od Žalgirisa gde smo sami sebe pobedili, nismo izgubili. Virtus nam se nudio. U evroligaškom derbiju mi smo imali dva poraza, porazili smo Partzizan pa smo porazili sami sebe. To je psihološki uticalo i na derbi u ABA ligi gde je stigao treći poraz – istakao je.

Dodao je da ne želi da mu alibi bude kadrovska situacija.

-Ne želim da to bude alibi, ali imali smo novog trenera i nedostajali su nam igrači poput Nedovića i Lazića u drugom meču sa Partizanom i Hange u prvom – naveo je prvi čovek Zvezde.

Istakao je da je moralo da dođe do promene trenera.

 -Moralo je da dođe do promene trenera, zadovoljni smo bili sa Duškom Ivanovićem i zahvalni smo mu za sve što smo zajedno radili, sjajan je to trener i čovek, ali naiđe takav period. Sada nam spočitavaju da li je trebalo da promenimo trenera, prednjači u tome moj dugogodišnji saradnik Vlada Đurović, a trebalo bi da ga podsetim da sam ja njemu poslodavac – poručio je on.

Kolektivna odluka je da Sferopulos bude trener.

-Zajedno sa upravom smo doneli odluku oko promene trenera i svi zajdeno smo stali iza Janisa Sferopulosa. Dobili smo tešku utamicu sa Bajenom. Idemo dalje, kao što vidite i posle dva poraza od Partizana sija sunce ili pada kiša. Ne sme ništa fatalistički da se doživljava. Nama navijači trebaju i kada ide loše, onda nam ne treba zviždanje, mada neka svako radi svoj posao. Mada meni nije jasno da vređaš igrače svog kluba i trenera svog kluba – zaključio je Čović.

MARKO SAVIĆ ZA HS: ‘Ponosan sam na politiku koju vodi Voždovac, Srbija ima najgoru infrastrukturu u Evropi!’

9
7
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter