0
Fudbal

FOTO: Starsport

BIVŠI STRATEG ‘CRVENO-BELIH’: ‘Zvezda je moja kuća, pritisak se podrazumeva!’

Objavljeno: 04.11.23 u 13:15

‘Na plus 22 odigrate nerešeno u Kragujevcu sa Radničkim, uđete u klub portir neće da mi kaže dobar dan.’

Bivši trener tima iz Ljutice Bogdana, Miloš Milojević govorio je za Informer o lošoj situaciji u Zvezdi, ali se dotakao i Baraka Bahara. 

MILOJEVIĆ PORUČIO BAHARU: ‘Priča o umoru ne pije vodu, ekipa mora da se uigra!’

Takođe, pričao je i o njegovom boravku na ‘Marakani’ i istakao da se pristisak u Crvenoj zvezdi podrazumeva i da zna koliko klub znači svima.

-Pritisak u Zvezdi se podrazumeva. Ja sam odlično poznavao klub, bio sam tu i sa Dekijem pre nego što sam počeo samostalno da vodim. Znao sam dobro koliko klub znači tom narodu, navijačima, upravi, sponzorima. To ne može da se opiše nekom ko nije doživeo – naveo je.

Potom je opisao kako izgleda kada Zvezda ne pobedi u nekoj utakmici.

-Na plus 22 odigrate nerešeno u Kragujevcu sa Radničkim, uđete u klub portir neće da mi kaže dobar dan. Svaki ishod koji nije pobeda doživljava se tragično. I to nema veze sa stanjem na tabeli – objasnio je Miloš.

Poručio je da mora da se nauči svaki klub kako funkcioniše i da se trudio da stvari drži pod kontrolom.

– Morate da naučite svaki klub. Naravno da svi žele trofeje, ali ja ovde još učim kako sa navijačima, upravom, kako sa kojim igračem. Tamo sam znao da iskontrolišem Kangu kad ne igra, znao sam kako treba sa Kataijem, kako sa Šiljom Pešićem… Da li sam uvek radio sve ispravno? Verovatno nisam, ali trudio sam se da postupam što bolje i da držim stvari pod kontrolom – zaključio je Milojević.

10
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter