0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

(SASTAVI) BAHAR NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU: Zvezda u ultra ofanzivnom sastavu napada Radnik!

Objavljeno: 04.11.23 u 17:48

Trener Zvezde je ozbiljno shvatio poruku navijača nakon remija sa TSC-om

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Radnik iz Surdulice u okviru 14. kola Superlige Srbije. Početak utakmice je zakazan za 18 časova na stadionu „Rajko Mitić„.

Ne briljiraju „crveno-beli“ u dosadašnjem toku sezone, što govori i stanje na tabeli. Izabranici Baraka Bahara zaostaju čak 6 bodova za večitim rivalom, ekipom Partizana.

Nakon remija protiv TSC-a pre nekoliko dana, navijači šampiona Srbije su pokazali svoje nezadovoljstvo, pošto su igrače ispratili zvižducima sa terena, dok su Baharu uzvikivali „Barak Bahar, žuti karton„.

 

FOTO: FK Crvena zvezda

 

Izraelski stručnjak je ove prozivke shvatio ozbiljno, ako je sudeti po sastavu koji je pripremio za ovaj meč. Zvezda će početi meč protiv poslednjeplasiranog Radnika sa veoma ofanzivnom postavom i 3 napadača.

Sastavi za meč:

CRVENA ZVEZDA: Glazer – Nedeljković, Điga, Spajić, Mitrović – Kangva – Kanga, Ivanić, Kraso – Mijatović, Endiaj.

RADNIK: Ranđelović – Abubakar, Vranjanin, Oršečnanin, Jović – Mitošević, Hajdarević – Gašić, Kočić, Tomašević – Duronjić.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter